Папараци са запечатали политика с часовник от швейцарската марка Rolex

...
Папараци са запечатали политика с часовник от швейцарската марка Rolex
Коментари Харесай

Байдън удари Клинтън и Буш с часовника си

Папараци са запечатали политика с часовник от швейцарската марка Rolex и модел Datejust от неръждаема стомана със наследник циферблат. Цената на първокласния аксесоар е 7000 $.

Според информацията публицистите от The New York Times са обърнали внимание на обстоятелството, че часовникът на Байдън се е оказал доста по-скъп от тези, носени от предходните президенти. Например Бил Клинтън и Джордж Буш са предпочитали часовници на американската марка Timex, а Барак Обама - аксесоарите от марките Shinola и Jorg Gray, написа Марица.

Потребители в мрежата са били възмутени от забележката на редакторите на The New York Times, които изричат мнение, че президентът на Съединени американски щати има право да носи часовници от всякаква ценова категория.

„ Тръмп подбуди въстание против самото държавно управление, което той оглавяваше, само че по тази причина пък Байдън носи часовник Rolex “, „ Какво толкоз изненадващо е, че Байдън може да си разреши Rolex? “,

„ Той е имал опция да изкара пари и я е употребявал, аз не виждам нищо срамно “, пишат пък други консуматори в Twitter.

.По-рано през януари мрежата разяснява облеклото на внучките на американския президент Джо Байдън за хиляди долари на инаугурацията.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР