Пандемията обърка плановете на много компании. Едни бяха принудени да

...
Пандемията обърка плановете на много компании. Едни бяха принудени да
Коментари Харесай

Bottega Veneta минава на следващото ниво

Пандемията обърка проектите на доста компании. Едни бяха принудени да затворят, а други небрежно да се преориентират към опциите на дигитализацията. Редица първокласни фешън къщи също изневериха на традициите си и се концентрираха върху онлайн наличието си.
 Balenciaga, Afterworld: The Age of Tomorrow и по какъв начин марката показа сбирка есен 2021
Balenciaga показа сбирката си във видео игра

Брандът се заигра с сбирката си есен 2021

Луксозният бранд Bottega Veneta неслучайно държи високо летвата още от 1966 година и една от аргументите е, че през годините съумява да е в крайник с новите трендове. Не единствено на подиума.

По-рано тази година стилната къща изчезна мистериозно от обществените медии. Профилите й в Instagram, Twitter и Фейсбук бяха изцяло изтрити и си помислихме дали това не е краят, или е просто кратковременен механически проблем.

За наслада на всички, марката се завърна на онлайн небосклона с следващото изобретателно решение.

Явно през трите месеца неявяване изобретателният шеф Даниел Лий и екипът му са умували по какъв начин да показват последните си сбирки по един по-нестандартен и дигитален метод. Защото неотдавна Bottega Veneta качи в Интернет първото издание на своето последно създание - цифровото списание Issued by Bottega.

То съдържа близо 100 страници и е нещо приблизително сред азбучник с продуктите на първокласната марка и дигитален зин, пъстър с невероятни визуализации и пронизващи фото истории.

Публикация, споделена от

И освен. На някои от страниците се появяват и фамозни лица, сред които и носителката на Грами - Миси Елиът.

По всичко проличава, че това е единствено началото на, тъй като от марката категорично прецизират, че е " Първо издание ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР