Пандемичната обстановка в цял свят не притеснява родните знаменитости, сред

...
Пандемичната обстановка в цял свят не притеснява родните знаменитости, сред
Коментари Харесай

Славена Вътова спи за 1000 евро на нощ в...

Пандемичната конюнктура в целия свят не тормози родните звезди, измежду които и Славена Вътова да отпраши към южната ни съседка Гърция, която сега се намира в страните с алено, написа Шоу Блиц.

Богаташката брачна половинка реши да си подари незабравимо лято на мегаскъпия гръцки курорт Миконос. Остава мистерия за какво Вътова се е спряла на най-шумното местенце за своята отмора, на която е с дребните си деца.

Палатът, в който спят Славена и мъжът ѝ Юлиян Цолов, се намира навръх морския бряг на Егейско море. Имението разполага с няколко първокласни стаи, голям двор, басейн и частен плаж. Във вилата има и спа център - едно от обичаните занимания на Славена. На разположение на хубавицата е ѝ тенис корт. За това улеснение някогашната миска и брачният партньор ѝ броят по над 1000 евро за нощувка.

Славена, която съумя да се намърда като един от членовете на журито на " България търси гений ", показа няколко фрагмента от почивката си и изуми с стилния си бански костюм.

" Добре че имаш подобен огромен силикон, че да може да сложиш подобен бански и да се фукаш в мрежата ", съскат злобари под фотосите на хубавицата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР