Панайот Панайотов се оказа доста конфликтна личност, а колегите му

...
Панайот Панайотов се оказа доста конфликтна личност, а колегите му
Коментари Харесай

Панайот Панайотов се обърнал и срещу Тони Димитрова

Панайот Панайотов се оказа много конфликтна персона, а сътрудниците му недоумяват по какъв начин до момента се е прикривал по този начин добре, написа Шоу Блиц. Покрай естрадния скандал, който се завъртя към личността му, мнозина се чудят дали едвам в този момент демонстрира себе си или годините му се отразяват зле.

Отзвукът от големия му скандал с Кичка Бодурова отпреди месец се е отразил и върху връзките му с друга гласовита певица - Тони Димитрова.

Бургазлийката застана на страната на Кичка в разногласието ѝ с Панайот Панайотов, касаещ " мижавия интерес " на концерта на Кичка в Бургас. Тя го беше поканила като гост-изпълнител, само че след поредност от искания отхвърля концепцията да играе ролята на подгряваща звезда.

Това много ядоса Панайот, който от своя страна изясни във Facebook, че самичък се отдръпва от концерта, като за причина уточни " мижав интерес " към събитието. По-късно стана ясно, че всички билети са разпродадени и думите му нямат почва. Тогава си призна за лъжата и цъфна цялата истината за абсурда, в който са намесени пари.

Тони Димитрова се намеси в абсурда и съобщи, че сътрудника ѝ не постъпва мъжки. С тези свои думи си завоюва зложелател за безконечни времена. „ Като ме види на улицата си обръща главата “, оплака се Тони от държанието на сътрудника си Панайот Панайотов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР