Пълнолунието на 8 декември ще донесе положителни финансови промени на

...
Пълнолунието на 8 декември ще донесе положителни финансови промени на
Коментари Харесай

Пълнолуние прави две зодии богати

Пълнолунието на 8 декември ще донесе позитивни финансови промени на две зодии. Възможно е те да получат сериозна сума, като и да им бъде банален някакъв дълг или да им бъде изработен безценен подарък.

Везни
-->
На Везните постоянно им липсват пари за нещо. Те живеят с концепцията, че сякаш печелят, само че не могат да спестят или да купят нещо скъпо. В близко бъдеще те ще получат предложение за финансова помощ. Това може да бъде обществено подкрепяне, което освен ще покрие съществени потребности, само че и ще им даде сигурност. 

Близнаци

При представителите на тази зодия през декември делата, свързани с работата, ще вървят бързо нагоре. Това доста ще усили приходите им. Основното е да се опитате да преодолеят мързела си и желанието да отсрочват значимите каузи за по-късно. На 8 декември на Близнаците може да им предстоят някакви договаряния, свързани с разрешаване на значими въпроси, написа " Актуално ". Това ще се отрази позитивно на кариерата или бизнеса на представителите на този знак. Възможно е те да открият нови бизнес сътрудници, клиенти или сътрудници.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР