Пълен комплексар“, джудже“, скъсаняк“ и прочие епитет ръси новият на

...
Пълен комплексар“, джудже“, скъсаняк“ и прочие епитет ръси новият на
Коментари Харесай

Карен на Златка срина Благо със земята: Това джудже няма тек лев в джоба, Златка му плащаше всичко

„ Пълен комплексар “, „ джудже “, „ скъсаняк “ и прочие епитет ръси новият на Златка Райкова – Карен Хачатрян, всякога, щом заприказва за някогашния й пред свои приятели. Екстенисистът твърди, че Благо Георгиев е заседнал в борчове и от самото начало, до момента в който е бил с моделката, тя е поемала всичките разноски.

Не е загадка, че точно родителите на новата му другарка Поли са поели масрафа за почивката им в Бали, закъдето Джизъса е изхвърчал без тек лев и е напълно на разноските на дребната Поли.

Това е по този начин, тъй като проваленият футболист, който другояче се снима като кифла по моловете с празни рекламни чанти, дължи крупни суми на редица лихвари в столицата. Един от тях е някогашният на Азис – Велизар, който от известно време се изявява като банкер на звездите. Ден през ден Благо ходел при него да му се моли за пари, с цел да насмогне на високия стандарт на Златка Райкова.

Неслучайно актуалният й ухажор Карен, който е фрашкан с пари, нонстоп се подигравал какъв брой опърпан върви Благо.  „ Мани го тоя палячо! Няма 2 лв. да се обръсне, скъсаняк! Златка е плащала всичките им разноски, а той се криел като мишка! Пълен комплексар – върви на пръсти, щото е кинта и 20, та да не му проличава “,  коментирал го някогашният тенисист пред свои приятели.

Благо постоянно стъпва на пръсти, с цел да наподобява висок

И в действителност – на всичките си фотоси в Инстаграм Благо е стъпил на пръсти – тъкмо както се снимат родните кифли и плеймейтки, с цел да наподобяват по-високи и стройни.

Прави усещане и друго –  Джизъса  цял месец обикаля Бали с еднакъв изхабен бански, евентуално платен след огромен пазарлък от локалния индонезийски битак, проличава от фотосите. За негов шанс пък не му се постанова да демонстрира бедния си дрешник, тъй като непрекъснато театралничи от плажа гол и необут, каквото респективно е и финансовото му положение.

Само тук-таме можем да го забележим с чифт гумени джапанки, за които се хвали, че е купил от Бали за над 50 000 рупии! Което обаче се равнява на цели 6 (шест) български лв..

Обикаля Бали с джапанки за 6 лева от пазара

В същото време – Златка и новият й всеки ден сменят друг плажен аутфит, все на обичаната марка Dior, чиято стойност стартира от 1300 евро броя. Е, по какъв начин да не му се срине самочувствието на Благо?! Нищо чудно, че спря да разводнява обществените мрежи със фотоси и реши да не се излага повече с окъсания си тип.

Златка и новият й живеят 5-звезден живот
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР