Пълен хаос е в Лондон. Летищата бяха препълнени, мои познати

...
Пълен хаос е в Лондон. Летищата бяха препълнени, мои познати
Коментари Харесай

Хаос в UK ,българи презаверяват билети

Пълен безпорядък е в Лондон. Летищата бяха претъпкани, мои познати не знаеха до последно дали ще могат да се приберат до България. Това разяснява пред „ Монитор “ Христина Костадинова, която от години живее в британската столица.

На други наши сънародници пък били препоръчани други две дати за презаверка, само че самолетните компании не възстановявали пари за билетите.

„ Дори ми направи усещане, че в последно време билетите са доста евтини и се чудех за какво е по този начин. Сега разбрах повода. Иначе в Лондон суматоха няма. Общо взето тук всичко е затворено.

Работят единствено хранителни вериги и аптеки. Децата бяха на учебно заведение присъствено до предходната седмица, само че и те са във почивка към този момент. По улиците съвсем няма придвижване.

За Коледа и Нова година към този момент нямаме право да се събираме с други фамилии “, изясни Христина. Тя посочи, че британците не са доста дисциплинирани и може би това е повода обстановката с вируса да се усложни.

Оказа се, че възбраната за влизане в България на идващи от Англия обърка проектите на нашенците в Англия за идните празници.

Веднага след новината за стартирането на заповедта на здравния министър Костадин Ангелов, във фейсбук групата на българите заваляха въпроси за полетите до страната ни и постанова ли се карантина

Сънародниците ни се питаха дали ще се осъществят полетите им през идващите дни, защото нямали мейли от самолетните компании и не успявали да се свържат по телефона.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР