Пак БСП. Румен Радев избра социалистите за четвърти пореден път

...
Пак БСП. Румен Радев избра социалистите за четвърти пореден път
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Мандатът невъзможен

Пак Българска социалистическа партия. Румен Радев избра социалистите за четвърти следващ път - за връчването на третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление. Това ще стане на следващия ден. Какви са претекстовете на президента, вероятно ще чуем тогава.

Отсега обаче наподобява, че левицата няма да събере задоволително поддръжка, за собствен кабинет. Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев акцентира преди Радев да разгласи решението си, че в случай че президентът даде третия мандат на социалистите, " то ни изпраща непосредствено на избори ". 

Също толкоз скептични наподобяват представителите на Демократична България. Бившата правосъдна министърка разгласи, че " едвам ли бихме подкрепили държавно управление с мандат на Българска социалистическа партия " и уточни за причина разминаванията в позициите по отношение на Украйна и ограниченията за ограничение на съветското въздействие в България.

Още по-крайна в оценката си бе ДСБ, която упрекна Радев, че " пази статуквото на прокурорската република ".

Никола Минчев разгласи, че Политическа партия е склонна да води договаряния с Българска социалистическа партия, само че единствено в случай че се реализира обединяване по общи политики по тематики като Изборния кодекс и Украйна.

Броят на доказаните жертви при съветския ракетен удар по жилищен блок в източния украински град Днепър доближи 25, измежду които има едно дете. 43 са в неопределеност. Кметът на град Днепър Борис Филатов изрази опасения, че възможностите да бъдат открити живи хора под руините към този момент са минимални.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР