П олицията и политиците в Северна Ирландия призоваха към спокойствие

...
П олицията и политиците в Северна Ирландия призоваха към спокойствие
Коментари Харесай

Бунтове, пожари и сблъсъци с полицията в Северна Ирландия

П олицията и политиците в Северна Ирландия приканиха към успокоение през днешния ден след трета поредна нощ на конфликти, в които протестиращи възпламениха пожари и замерваха служители на реда с тухли и коктейли "Молотов ", оповестява Българска телеграфна агенция.

Размириците избухнаха след напрежение поради разпоредбите за търговия за Северна Ирландия след Брекзит с нови инспекции по границата сред нея и останалата част от Англия и влошаващи се връзки сред партиите на разграниченото сред протестанти и католици ръководство в Белфаст.



Полицията на Северна Ирландия заяви, че нейни служители на реда са били нападнати нощес в Лондондери. Размирици е имало и в два пробритански юнионистки региони покрай Белфаст.



Властите оповестиха, че множеството забъркани са били младежи на възраст от 12 до 18 години.

Ранени са 27 служители на реда и са задържани осем души, най-младият от които е 13-годишно момче, заяви полицията.

Twenty-six people have been arrested after clashes between police and demonstrators at a "Kill the Bill " protest in central London, during which 10 officers were injured.

Get the latest updates on this story:
— Sky News (@SkyNews) Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Млад публицист и жена му са поканени на банкет. Тя е предмет на всеобщо внимание, мъжете непрестанно я канят на танц. - Тя е очарователна… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПричините за резултата на Българска социалистическа партия са процесите, които протичат в партиятаСега съветската военна техника се движи най-вече демонстративно, денем и без подобаващ камуфлажТой може да остане на власт до 2036 г.Борисов: Обещах на българите най-хубавите ваксиниОт петък ще бъдат налични безвъзмездни антигенни тестовеКонвенцията от Монтрьо урежда Движението на морските съдове през турските проливиЦентрална Азия се завръща все по-видимо на полето на геополитическата конкуренция за въздействие и последните събития го демонстрират отчетливо, написа в разбор за Vesti.bg Руслан ТрадМоделът е основан в границите на плана " Пилотно следене на реализацията на приключилите ПОО " За основаването на материалите са употребявани лица, които наподобяват ненавършили 18 години, прецизират от прокуратуратаСпециалните формати и осведомителните излъчвания на медията са пожеланият източник на информация измежду популацията в дейна възраст в БългарияПо-късно газът от „ Турски поток “ би трябвало да доближи до Унгария и АвстрияТе са били нападнати от четирима маскирани мъже малко след полунощПремиерът на северната ни съседка предвижда, че до края на юли в страната му може да има 10 млн. ваксинираниПоглеждаме към приятелите си и си даваме сметка, че въпреки да наподобяват все по този начин ужасно, към този момент са на по 30, 40 или 50 годиниБременната трябвало да бъде превозена от остров Зюлт до болницаЙорданският принц Хамза бе упрекнат в скрит план против своя полубрат и крал на Йордания Абдула ВториОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР