Овен Всяка неделя е празник, време за радост и празнуване на

...
Овен
Всяка неделя е празник, време за радост и празнуване на
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днес, 19 март

Овен
Всяка неделя е празник, време за наслада и празнуване на живота. Днес желанията ви ще са прекомерно завладяващи и буйни. Бъдете наясно със себе си и с следствията от дейностите ви на първо място.   Телец
Бъдете по-предпазливи по паричните въпроси. Ще изхвърлите развалените неща, а бихте могли елементарно да ги поправите. Мислете преди да действате. Добре е в случай че можете да отделите време и за разходки на открито, ще се почувствате по-свежи и изпълнени със сили.
  Близнаци Можете да извършите този ден доста трогателен, в случай че не се излежавате до късно. Ако се пораздвижите на открито може да срещнете остарели другари, само че даже и да си останете вкъщи, бъдете подготвени да посрещате посетители.
  Рак
Най-вероятно е да си останете у дома, където има доста неща за извършване. Ако обичате да готвите, чистите или шиете, ще си прекарате прелестно с обичаните си занимания. Само се пробвайте през днешния ден да не прекалявате с кулинарните удоволствия.
  Лъв
Трябва да намерите метод да балансирате отговорностите си и времето за релаксиране, да съумеете да разграничите персоналното от служебното. И в случай че още не сте го създали, нека най-малко пролетта ви накара да се замислите.
  Дева
Ще изпитвате мощна потребност от придвижване и останалите мъчно ще се включат във вашето движение. Денят е съвършен за срещи с другари, пътешествия, само че също и за учене. Ако имате да се подготвяте за изпит през днешния ден бихте могли да го сторите доста по-лесно и прелестно от различен път.
  Везни
Ще успявате добре да се владеете, само че не задържайте напрежението в себе си, разпуснете измежду природата. Днес не е подобаващ ден за работа или корекция на машини и апарати, единствено ще се ядосвате, че нищо не се получава. Оставете тези работи за след два-три дни.
  Скорпион
Днес ще сте просто въплъщение на положителния звук, даже самите вие няма да се познаете. Хубаво е отвреме-навреме да сте по-толерантни и компромисни, това е значимо за положителните връзки.
  Стрелец
Ден за съществени диалози. Внимавайте по какъв начин поддържате връзка с другите. Емоциите са хубаво нещо, само че въпреки всичко е значимо да се виновни към решенията, които вземате и обещанията, които давате. Преценявайте вярно.
  Козирог
Ще изпитвате леко незадоволство от живота си. Не забравяйте, че днешния ден мощно изкривява правилните показа за света и хората към вас. Прегледайте дилемите, които ви чакат през седмицата, през днешния ден може да се подпомогнете малко.
  Водолей
Днес ще се чувствате подготвени за подвизи, внимавайте обаче, тъй като може да сте надценили опциите си. Не споделяйте с всеки срещнат желанията си. Най-добре е този ден да излезете на открито или да измислите някакъв различен метод за възстановяване на физическото си положение.
  Риби
Очаква ви един нехаен ден, в който ще съумеете да забравите всичко, което ви тежи на душата. Радвайте се на цъфтящата природа, усмихвайте се повече и всички позитивни страсти, които съумеете да натрупате ще ви сгряват през цялата последваща седмица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР