ОвенВ четвъртък ще сте раздразнителни и лесно ще губите равновесие.

...
ОвенВ четвъртък ще сте раздразнителни и лесно ще губите равновесие.
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък

Овен

В четвъртък ще сте раздразнителни и елементарно ще губите равновесие. Освен това е допустимо да се окаже, че преживявате дребните неуспехи повече от нужното. Денят ще ви насочи предизвикването да се върнете към естественото съответствие на проблемите. Опитайте се да не падате духом единствено тъй като не напредвате по този начин, както на вас ви се желае. Ясното и рационално мислене ще ви покаже по какъв начин да излезете от каквито и да било краткотрайни усложнения. В края на краищата единствено от вас зависи този ден да се окаже градивен и потребен. В любовта не очаквайте изненади.

Телец

Съчетанието от добър шанс и въздействие на високопоставени другари ще създадат доста за напредъка на вашата идея. Въпреки това обаче ще е нужна известна предварителна работа, в случай че желаете да реализирате една добра опция. На работното място се концентрирайте върху създаването на непосредствените си хрумвания и проекти - четвъртък не е подобаващ да обмисляте дълготрайни бюджети и прогнози. Ако не внимавате, съществува заплаха плановете ви да се объркат. В персонален проект направете вероятното да загладите връзките си с човек, с който в последно време сте имали разпри.

Близнаци

Променлив и комплициран ден. Що се отнася до бизнеса и професионалните ви каузи, вашите съмнения, че персоналният ви принос не е бил оценен, вероятно са оправдани. Опитайте се да бъдете дипломатични. Наложете си да стоите на назад във времето и оставете на работното място други да поемат самодейността. Опитите на съперници да опетнят името ви може да се увенчаят с временен триумф, само че в дълготраен проект вашата честност ще излезе на бял свят. Навярно за поривистите от знака това ще е много мъчно, само че пък е от огромно значение, в случай че желаете да избегнете неловките положения.

Рак

Днес ще продължите да се занимавате с незначителни и досадни отговорности. Отделете време да се заемете с работата, която сте отсрочили. Възможно е спотаените ви очаквания и стремежи да бъдат осуетени заради липса на средства, само че избягвайте да заемате пари от приятелите си. Всички, които ви създадат финансова услуга, няма да пропуснат да ви припомнят, че сте им задължени. Денят е удобен за пътешестване, изключително в случай че е обвързвано с работа, тъй като ще ви върне възприятието за независимост. В никакъв случай обаче не си позволявайте да смесвате работата с персоналните каузи.

Лъв

Днес звездите облагодетелстват новите ви инициативи. Проект на работното място, стартиран сега, има огромни изгледи за краен триумф. Съпротивата на някого, на който нарушавате спокойствието, ще е неизбежна, само че сте в положение да я преодолеете, като умерено аргументирате достолепията на концепциите си. Започнете с дребни мащаби и последователно си проправяйте път нагоре. По-вишестоящите също са подготвени да създадат отстъпка. Отношенията у дома не са толкоз безметежни, колкото ви се коства. Напрежението с колегата скоро ще се прояви в някаква препирня.

Дева

Не чакайте опциите сами да дойдат при вас. Най-добрата тактика е да си изработите собствен метод на деяние и праволинейно да се придържате към него. Потърсете солидни контакти и се отбийте по опция при остарели другари. Възможно е да ви се даде късмет за спомагателни облаги. Характерно за Девите е оптимизмът и позитивната настройка да се основават на действителността. Дори и когато мислите по-мащабно, интуитивно усещате какво можете или какво не можете да постигнете. В персонален проект някакъв фамилен въпрос, отнасящ се до колегата или до родственици, ще изисква вниманието ви.

Везни

Днес няма да е от основна значимост какво ще говорите, а какво ще извършите. В делата ви от голяма важност ще са и дребните неща. Това вероятно ще ви подскаже да положите спомагателни старания и да се ограничите на работното място единствено в това, което е най-необходимо, а не да сте заети и дейни просто по табиет. Не всичко, което преди дни ви е носело наслаждение или придобивки, ще ви влияе по същия метод. Отделете време да помогнете на непосредствен в някаква ежедневна грижа или проблем, само че не чакайте признателност. Ще получите добра новина от някого, който ще се свърже с вас, без да сте очаквали.

Скорпион

Работата, както и цялостните въпроси към професионалната ви кариера не ви дават мира и ще заемат водещо място в четвъртък. Разговори с хора на виновни постове ще ви оказват помощ да разберете какво би трябвало да се направи. Денят може да се окаже много удобен, в случай че се изявите на равнище, говорите тъкмо и ясно и не се впускате в детайлности, които никой не желае от вас. На тези диалози може да се появи нова концепция, която да приемете като огромно предизвикателство. Ако към момента полагате старания над една интимна връзка, ще ви се наложи да изчакате, с цел да видите по какъв начин се развива.

Стрелец

Всичките ви служебни каузи стартират да вървят доста добре и вие да добивате самочувствие на човек, който ще успее. В най-скоро време ще тръгнете да се изкачвате по стълбицата нагоре. Днес твърдо вярвате, че към този момент всичко се е преобърнало към положително и нищо не може да ви спре в стремежа ви напред. За да осъществите всичките си фантазии, вие ще би трябвало да извършите дребна предварителна подготовка. Трябва да си осигурите сигурни поддръжници измежду сътрудниците си. Не бива да се впускате сами във водовъртежа на кариерата. Вие имате същински другари сред сътрудниците си и можете да им се доверите.

Козирог

В работата ви нещата вървят безпрепятствено и умерено. Напредвате деликатно, само че устойчиво и поставените здрави основи ви дават опция да работите умерено и да не се страхувате от неприятни изненади и катаклизми. Вашата разсъдителност ви прави постоянен бизнес сътрудник и мнозина търсят вашето съдействие. Възникнали дребни компликации ще ви изправят пред алтернатива и вие няма да можете сами да вземете решение. В този миг ще би трябвало да се опрете на съвет от непосредствен човек. Ваш родственик или интимният ви сътрудник ще бъдат най-подходящи. Не споделяйте проблемите си с сътрудници, тъй като има възможност да ви излъгват.

Водолей

В четвъртък се приспособявате с лекост към всичките си проблеми и се справяте ослепително, без да срещате никакви компликации. Причината за тези триумфи се крие у вас самите. Вие сте изпълнени със успокоение и убеденост и хладнокръвието ви дава опция да се справяте с лекост с новите обстановки в работата ви. Гледате с оптимизъм към бъдещето и вярвате в положителната си звезда. Нагласата ви е такава, че всички компликации, които срещате, намирате за естествени и по тази причина ги преодолявате без усложнения. Ще би трябвало още веднъж да запазите хладнокръвие и да деянията самообладание. Самоконтролът във всяка обстановка ще ви помогне.

Риби

Нищо чудно през днешния ден да се озовете на най-силната позиция и това да трае до началото на идната седмица. Собствените ви стремежи сякаш са преди всичко, въпреки реакциите на сътрудници и познати малко да ви задържат. Ще се опитате да преследвате няколко цели по едно и също време, само че това ще докара единствено до затруднения. Пазете се от рисковани дейности без солидна опора. От това вместо дивиденти единствено могат да пострадат финансите ви. Въпреки цялото напрежение отделете време и за себе си. По-добре е вечерта да намерите някое закътано местенце и да се повеселите с обичания или с другари.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР