Овен Ще трябва да балансирате ангажиментит с личните си желания. Сутринта

...
Овен
Ще трябва да балансирате ангажиментит с личните си желания. Сутринта
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за събота, 20 август

Овен
Ще би трябвало да балансирате ангажиментит с персоналните си стремежи. Сутринта може да получите едно от дълго време чакано предложение или пък внезапно да откриете отговора на въпрос, който ви изтезава от дълго време.

Телец
Денят е преуспяващ, въпреки че ще се наложи да жертвате спокойствието си, с цел да постигнете мечтаната цел. Внимавайте с парите, елементарно може да пропилеете една солидна сума за най-безобидни дреболии и още вечерта да се чудите къде ви е бил акъла.

Близнаци
Ако съумеете да си създадете добра организация на работата, няма от какво да се притеснявате. Днес до обяд имате съществени шансове за триумф. Следобеда ще се наложи да отделите за изясняване на някои взаимоотношения. Казвайте нещата напряко, само че не бъдете груби.

Рак
Днес може да се почувствате излъгани, само че това е вследствие на личните ви огромни упования. Приемете хората такива, каквито са и не очаквайте да ви следват категорично. Не бързайте да отправяте обвинявания преди да сте изцяло наясно с обстоятелствата.

Лъв
Малко чудноват ще ви се коства днешният ден. Напрежението няма да е по никакъв начин малко, тъй че от сутринта се подгответе. Бъдете нащрек.

Дева
Денят е относително претрупан. Имайте подготвеност да поемете в допълнение работа. Следобед може да се почувствате напрегнати и да ви обзет необясними страхове. Не се паникьосвайте, това е просто едно тягостно положение, което скоро ще отмине. Опитайте да си помогнете със самовнушение.

Везни
Ако в предишното сте се потрудили, то през днешния ден може да съберете плодовете на вашите старания. Останалите би трябвало да разчитат на благоволението на други хора. Не подценявайте даже и най-маловажните (на пръв поглед) срещи. Могат да се окажат доста значими за бъдещето ви.

Скорпион
Не разпилявайте страстите си на вятъра, това е все едно да играете зрелище без да имате аудитория, а това значи да не получите никакви овации. Следобед не бъдете прекомерно доверчиви, можете да станете лесна плячка в ръцете на недобросъвестни жители.

Стрелец
Денят ви дава обещание голям брой страсти. Това може много да ви поизтощи, само че пък ще се чувствате прелестно. Днес сполучливо бихте могли да се явите на изпит или да отпътувате за далечна страна. Каквото и да вършиме шансът ви ще се навърта в близост.

Козирог
Може да се каже, че днешният ден ще е тестване за вашето самообладание. Разумният метод към нещата, на който сте майстори ще ви помогне извънредно доста през днешния ден да съумеете да извършите всичко както би трябвало и също така да дадете по едно приятелско рамо на нуждаещите се.

Водолей
Добре би било ентусиазмът да ви съпътства през целия ден, само че все ще се намерят неприятен хора да го охладят. Приемайте нещата по-философски, само че най-много не се захващайте с доста неща едновременно или с други думи в случай че носите няколко дини под една мишница, най-малко гледайте да са по-малки.

Риби
Денят не е неприятен, в случай че си опичате акъла. Трезвата преценка, която по принцип имате може да се пропука на места. Не си създавайте непотребни илюзии по финансовите въпроси, тъй като елементарно може да ги загубите (не единствено илюзиите, само че и парите).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР