ОвенЩе научите някои трудни финансови уроци през следващите няколко месеца,

...
ОвенЩе научите някои трудни финансови уроци през следващите няколко месеца,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Нови възможности за Стрелците и душевно търсене за Близнаците

Овен
Ще научите някои сложни финансови уроци през идващите няколко месеца, откакто Юпитер стане назадничав във вашата стойностна зона в понеделник. Това е страховит миг да помислите какво в действителност цените сега, до момента в който разглеждате какво сте спечелили (и похарчили) през лятото. Помислете какво в действителност ви носи изгода, Овни.

Време е да станете продуктивни, когато слънцето се съедини с Меркурий във вашата зона на табиет в сряда. Това е превъзходен ден да ревизирате нещата от листата си със задания, както и да се погрижите за физическото и психическото си здраве.

Завършете седмицата с умна нотка, когато слънцето тринира Юпитер в петък. Този аспект може да сътвори кариерни и финансови благоприятни условия, защото вашата работна нравственос отваря доста порти. Не се опасявайте да инвестирате в самодисциплина, до момента в който работите по-усърдно и по-умно.
Телец
Ще бъдете в по-голяма естетика с тялото си през идващите няколко месеца, откакто Юпитер стане назадничав във вашия знак в понеделник. Съсредоточете се върху тялото си и обърнете внимание на това по какъв начин се усеща и от какво може да се нуждае, с цел да процъфтява тази есен. Самосъзнанието може да бъде мъчно, само че може да докара до огромен напредък.

Сряда носи подтик на творчеството, когато слънцето се съедини с Меркурий във вашата зона на наслаждение. Дори и с ретроградността ще можете да обмисляте новаторски хрумвания. Това е превъзходен ден за четене, гледане на филми и разбор на медии. Изразете себе си посредством изкуство, с цел да ви помогне да разберете себе си.

Вашите креативен гении могат да ви оказват помощ, когато слънцето е в тригон с Юпитер в петък, изключително в случай че желаете да бъдете видяни. Този аспект може да ви помогне да работите в области, които ще ви донесат финансов триумф и ще оказват помощ за възстановяване на репутацията ви.
Близнаци
Започвате септември, като вършиме задълбочено душевно търсене, когато Юпитер стане назадничав във вашата подсъзнателна зона в понеделник. Може да се наложи да прекарате известно време надалеч от света, с цел да разберете себе си през идващите няколко месеца. Научете се да приемате нещата, които не можете да измененията, Близнаци, и правете жертви, с цел да преминете през трудностите по пътя си.

Помислете за фамилна среща, когато слънцето се съедини с Меркурий във вашата домашна зона в сряда. Това е превъзходен ден да разчистите въздуха и да обсъдите всички проблеми, които може да имате с околните си. Обмислете способи, по които всички можете да живеете дружно, без да се подлудявате взаимно.

След като се справите със фамилната драма, вие сте подготвени да прекарате уикенда в отмора, когато слънцето тринира Юпитер в петък. Направете вашето пространство свое леговище, до момента в който отделяте време за лекуване там, където ви е комфортно. Инвестирайте в спокойствието си.
Рак
Започвате септември с назадничав Юпитер във вашата обществена зона в понеделник. Ще почувствате надълбоко несправедливостта на света през идващите няколко месеца, защото всичко наподобява малко по-лично. Време е да спрете да желаете и да започнете да действате. Бъдете смяната, която желаете да видите в света, Раци.

Дори и с назадничавост, ще имате доста неща в мозъка си, когато слънцето се съедини с Меркурий във вашата информационна зона в сряда. Това е страховит ден да говорите и да решите някои проблеми. Все още обаче не представяйте огромните си хрумвания. Все още би трябвало да уточните някои детайлности.

Завършете седмицата, като бъдете душата на купона, до момента в който слънцето тринира Юпитер в петък. Това е страховит ден да бъдете обществени, тъй като вашите закачки и сексапил могат да ви завоюват нови другари и съдружници.
Лъв
Има огромна възможност да преминете през смяна в кариерата през идващите няколко месеца, откакто Юпитер стане назадничав във вашата зона на кариера в понеделник. По време на тази назадничавост може да откриете, че не сте удовлетворени от това къде се намирате в живота, в случай че работата ви не ви доставя наслаждение. Не си позволявайте да бъдете нещастни в името на стабилността.

Помислете за финансовото си положение, когато слънцето се съедини с Меркурий във вашата стойностна зона в сряда. Това е ужасно време да потърсите странични действия или капиталови благоприятни условия, които могат да ви оказват помощ да увеличите спестяванията си.

Цялата тази упорита работа може да се отплати, когато слънцето направи тригон с Юпитер в петък. Вашата работна нравственос и вложения могат да ви оказват помощ да напреднете в кариерата си, от приемане на покачване до публично самопризнание за всичко, което вършиме. Това е ужасно време да се потопите в светлината на прожекторите, Лъвове. Това е, което вършиме най-добре.
Дева
Дяволът в действителност ще бъде в детайлитепрез идващите няколко месеца, откакто Юпитер стане назадничав във вашата зона на разширение в понеделник. Ето за какво би трябвало да изхвърлите картата и да вършиме каквото желаете! Дълбоки вдишвания. Всичко ще бъде наред. Доверете се на инстинктите си и дръжте сърцето си отворено за завършения. Останалото ще си пристигна на мястото.

Дори и с ретроградите, към момента можете да изразите себе си с актуализирано схващане, когато слънцето се съедини с Меркурий в сряда. Това е ужасно време за самоосъзнаване, до момента в който мислите по какъв начин се представяте пред другите. Въпреки това, Деви, не забравяйте да си дадете отмора.

Прекарайте уикенда, като се откъснете от всичко, до момента в който слънцето е в триъгълник с Юпитер в петък. Време е да разширите хоризонтите си и да се задълбочите, с цел да откриете какво в действителност желаете, до момента в който се насочвате към есента. Ще се справите!
Везни
Позволете си да станете интимни през идващите няколко месеца, откакто Юпитер стане назадничав във вашата зона на промяна в понеделник. През това време ще бъдете насърчавани да свалите бдителността си и да се погрижите залюбимите си хора. Не се вкопчвайте настойчиво в предишното. Бъдете смели и вървете в тъмнината, Везни, тъй като там ще се намерите.

Продължете да вършиме саморефлексия, когато слънцето се съедини с Меркурий в зоната на вашето подсъзнание в сряда. Прекарайте малко време уединено с мислите си, до момента в който се научите да приемате нещата, които не можете да измененията, и по какъв начин да извършите живота си по-добър, а не по-лош.

Най-големите промени могат да дойдат от гледане от вътрешната страна, когато слънцето тринира Юпитер в петък. Това е превъзходен ден за духовни промени, които могат да преобразят живота ви към по-добро. Погледнете в себе си, с цел да отключите силата си и да израснете като персона.
Скорпион
Започнете новия месец, като помислите за вашите взаимоотношения и накъде отиват нещата, когато Юпитер стане назадничав във вашата партньорска зона в понеделник. Време е да поговорим за това „ какво сме ние “, с цел да можете и двамата да сте на една страница. Не се вкопчвайте във връзки, които не водят до мечтаната от вас дестинация. Също по този начин е превъзходен миг да прочетете деликатно дребния шрифт.

Прекарайте сряда в активизъм, когато слънцето се съедини с Меркурий във вашата филантропична зона. Това е превъзходен аспект за образуване на доброволчески старания, обмисляне и изявление на градски събрания. Дайте гласа си на идеите, в които вярвате.

Работата ви в мрежа в действителност може да се изплати, когато слънцето изведе Юпитер в петък. Може да намерите креативен или бизнес сътрудник в обществения си кръг или да намерите обич с помощта на приятелите си.
Стрелец
Почитайте тялото си и се фокусирайте върху физическото си благоденствие през идващите няколко месеца, откакто Юпитер стане назадничав във вашата зона на здраве в понеделник. Това е ужасно време да си извършите обзор, да помислите за равнището на стрес и да видите по какъв начин вашите привички са потребни за живота ви. Бъдете продуктивни с времето и силата си, Стрелци.

Особено в случай че желаете да подобрите репутацията си, когато слънцето се съедини с Меркурий в зоната на кариерата ви в сряда. Нека вашата упорита работа приказва сама за себе си. Искате да си създадете име посредством дейности и работливост, а освен с доста огромни приказки.

Може да имате повече работа, когато слънцето тринира Юпитер в петък. Хората стартират да разпознават вашите гении и да ви слагат в светлината на прожекторите. Този аспект може да ви помогне да получите повечелидерски позиции.
Козирог
Считайте това за свое позволение да се забавлявате и да помислите какво ви прави щастливи през идващите няколко месеца, откакто Юпитер стане назадничав във вашата зона на наслаждение в понеделник. Духовното израстване може да пристигна от следването на това, което носи наслада в живота ви и избягването на това, което ви натъжава. Премахнете отрицателното от живота си и се концентрирайте върху позитивното. Да, в действителност е толкоз просто.

Разширете хоризонтите си, когато слънцето се съедини с Меркурий във вашата зона на разширение в сряда. Това е превъзходен ден да се образовате по избрана тематика, до момента в който тръгвате на странствуване за себеоткриване. Не забравяйте да бъдете отворени, с цел да имате миг на просветление.

Завършете седмицата с някои нови завършения, до момента в който слънцето е в тригон с Юпитер в петък. Излезте отвън зоната си на комфорт и ще се забавлявате. Това е огромен ден за творчество и неповторими хрумвания.
Водолей
Започнете септември, като преразгледате корените си и проучите родословното си дърво, когато Юпитер стане назадничав във вашата домашна зона в понеделник. Това е страховит миг да помислите по какъв начин фамилната история въздейства на живота ви. Прекарайте време с обичаните си хора, с цел да чуете техните истории, Водолеи.

Докоснете се до личната си мощ и отстоявайте себе си, когато слънцето се съедини с Меркурий във вашата зона на промяна в сряда. Думите имат силата да трансформират живота ви, тъй че ги използвайте добре. Този аспект може да отключи интервал на прераждане, тъй че дръжте картите си покрай сандъка, преди да извършите силовите си ходове.

Завършете седмицата, като комбинирате запаси, тъй като шерването на финанси може да ви помогне да извършите домашния си живот по-щастливо място, когато слънцето е в триъгълник с Юпитер в петък. Независимо дали живеете с някого, или създавате семейство, домът е благополучие, когато го споделяте с другите.
Риби
Прекарайте идващите няколко месеца, като бъдетепо-внимателни към думите си, откакто Юпитер стане назадничав във вашата информационна зона в понеделник. Говорете деликатно за това по какъв начин се чувствате и какво в действителност желаете. Говорете истината си по въпроси от огромно значение, Риби, а освен за дребни неудобства.

Бъдете на една и съща страница с колегата си, когато слънцето се съедини с Меркурий във вашата зона на партньорство в сряда. Това е превъзходен миг да поставите всичко на масата за разискване.

Особено откакто две глави мислят по-добре от една, когато става въпрос за решение на проблеми в петък. Слънцето прави тригон с Юпитер, което го прави превъзходен ден да се съберете и да обмислите решения, които могат да създадат живота по-добър. Научете се да поддържате връзка като екип, с цел да ви помогнем да преодолеете всяко предизвикателство. Късмет!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР