ОвенПрез този ден не се подавайте на изкушения, а мислете

...
ОвенПрез този ден не се подавайте на изкушения, а мислете
Коментари Харесай

Хороскоп за днес, 25 януари

Овен

През този ден не се подавайте на изкушения, а мислете трезво. Много е значимо да сте наясно с желанията си, действителните, не отлитайте прекомерно надалеч в визиите си.

Телец

Днес не се пазарете с обичания ви човек - освен, че няма да спечелите, само че и може да загубите. Понякога е време за взаимни отстъпки.

Близнаци

Денят няма да е от лесните. Ще срещнете компликации, само че сигурно притежавате ресурсите да се справите с тях. Бъдете упорити.

Рак

Този вторник наблегнете на това, което ще способства за разреждане на атмосферата. Гледайте да заобикаляте противоречиви въпроси. Рутинни занимания в огромна степен ще ви оказват помощ да не мислите за нелепости.

Лъв

През този ден е допустимо да станете обект на злоба. Опитайте се да игнорирате сходни прояви от страна на сътрудници и сътрудници.

Дева

Днес ще можете да разпознаете и да се възползвате от опциите, които ви дават обещание нещо ново и перспективно. Това не значи да се разпилявате и да се хващате по едно и също време за доста неща.

Везни

Този вторник не давайте воля на негативните усеща. Най-пагубна за вас ще бъде ревността. Замислете се дали в действителност имате мотив за нея.

Скорпион

Усмивката ви през днешния ден може да накара да се разтопи и най-железният човек. Не бързайте да убеждавате останалите в правотата си със прекомерно мощни доводи.

Стрелец

Задачата ви през днешния ден ще бъде да сте крепко стъпили на земята. Може да деянията повече невзискателност и натурализъм.

Козирог

През този ден най-добре забавете темпото и намалете упоритостите си. Иска ви се всичко да е по вашему, само че тъкмо в този момент това е невероятно.

Водолей

Днес не попадайте в плен от илюзии. През деня имате съществени отговорности. Мечтите оставете вечерта.

Риби

През този ден се пробвайте да свършите работата си сами и не се дразнете на забележките на близките. Посрещайте ги с усмивка и ще видите по какъв начин намесите ще намалеят.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР