ОвенПрез седмицата от 28 ноември до 4 декември ще ви

...
ОвенПрез седмицата от 28 ноември до 4 декември ще ви
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 28 ноември - 4 декември 2022

Овен

През седмицата от 28 ноември до 4 декември ще ви се наложи да се ангажирате по-сериозно с един наложителен проблем обвързван с ремонт на битова техника, апаратура или други значими за дома ви неща. Професионалните проблеми или образованието на ваш родственик, също могат да бъдат някаква грижа или терзание. През тази седмица може да ви се наложи да закупите нова движимост за дома си или нова битова техника. Това е седмица, в която мнозина ще се зарадват на една облага.

През тези седем дни ще се ангажирате с разрешаването на разнообразни проблеми свързани с пари, с уреждането на финансов документ или контракт, с приключването на разнообразни заплащания и други Възможни са удобни за вас дейности от финансов темперамент свързани с хора родени под въздушните зодиакални знаци. През седмицата връзките сред мъжете в фамилията или в кръга ви от родственици ще са динамични, заради общите задания и каузи, които ще са приоритет през тази седмица.

Момчетата и девойките мъчно ще реализират това, което желаят за себе си. Вероятно ще срещате мощен отпор от хора, които са част от личното ви семейство. Възможно е да зародят разнообразни проблеми в жилището, в което живеете, или в което сте наематели. През тази седмица от вас ще се изиска да сте доста по-отговорни в делата си. Възможни са задължения свързани с държавни или различен тип институции, да имате значими за вас срещи с хора, които са на по-високо равнище от вас. Това ще бъде една седмица на значими диалози и решения.

Мъжете ще се концентрират доста усърдно и отговорно върху финансовите си каузи. Желанието ви за реализиране на по-добри приходи не трябва да ви въвлича в дейности, които са незаконни или рискови. В персоналния си живот може да изживеете приятни страсти с обичан човек или с близки роднини. Възможни са провокации от страна на хора, родени под знака на Телец, Дева или Козирог. Прояви на ревнивост също ще се развият и приключат неприятно за вас.

Жените ще търсят рационални решения на свои неприятности и проблеми, заобикаляйки тяхното усложняване или отсрочване във времето. Ще ви бъде прелестно да поддържате връзка с хора родени под въздушни зодиакални знаци, изключително в случай че са мъже. Това ще бъде удобна седмица за възобновяване и хармонизиране на прекратени или позабравени връзки с хора от разнообразни дистанции.

Телец

През седмицата от 28 ноември до 4 декември избягвайте да създавате напрежение или терзание към себе си, изключително по материални или имотни въпроси. Развитието на тези каузи, без значение дали го виждате или не, ще бъде удобно за вас като краен резултат. През тази седмица някои от вас може да се зарадват на непредвидена облага или подарък. Като цяло шансът през тази седмица ще ви бъде даден главно в материалните ви каузи.

През тази седмица ще организирате събиране в дома си или ще присъствате на събиране в дома на ваши другари или родственици. Вероятно ще имате причина да извършите някаква предварителна подготовка.

През седмицата ще имате посещение/гостуване в дома си обвързвано с разрешаването на някакъв значим фамилен или публичен въпрос. Тази седмица ще преживеете неприятна вест обвързвана с човек, който харесвате и е допустимо това да бъде обществена (известна) персона. През седмицата ще съумеете да разрешите комплицирани връзки с представители на Стрелец, Овен или Лъв. Седмицата ще бъде удобна за развиването на правосъдни или наследствени каузи, документи и съглашения. През тези седем дни мнозина ще могат да се зарадват на пари или финансов документ, който ще пристигна посредством някой от кръга ви родственици.

Момчетата и девойките би трябвало да извърнат внимание на здравето си, изключително тези от вас, които имат някакво хронично или наследствено заболяване. Седмицата ще благоприятства планирането на някои съществени промени в живота ви. На този стадий това може да изиска предварителни диалози или срещи, само че като цяло реализацията на един подобен проект към този момент е задействана.

Мъжете ще се вълнуват от разнообразни страсти, които ще зародят в персоналния ви или любовен живот. Тази седмица не изключва къс флирт или сериозен интерес към жена, която ви впечатлява по някакъв метод. Неприятна вест може да ви разстрои, само че в същото това време ще осъзнавате, че по този начин се развива човешкия живот. През седмицата ще осъзнаете своя неточност, обвързвана със загуба, която сте позволили в предишното си.

Жените ще преминат през една забавна седмица, на вълнуващи събития и прекарвания. Особено ще ви вълнуват неща, които се случват във вашия персонален или съкровен живот. Ще отделите задоволително време за срещи и диалози с приятни за вас хора. През седмицата ще имате значими каузи с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. С предсатвители на въздушните зодиакални знаци ви предстоят полемики по забавни тематики.

Близнаци

Седмицата от 28 ноември до 4 декември ще изиска от вас едно по-внимателно отношение към личните ви деца или други младежи, с които ви следва да имате контакт през тези седем дни. Избягвайте да вземате решения вместо тях или да им влияете от позиция на личния си житейски опит. Определено рискувате да внесете комплициране и безпорядък в техния живот, което може даже да им аргументи някаква загуба.

Тази седмица ще изиска от вас едно по-внимателно комуникиране с други хора, отбягване на спорове и несъгласия, за реализиране на значими за вас неща. Стремете се да се преценяват с мнението на другите хора, да ги изслушвате и да вършиме взаимни отстъпки. В противоположен случай рискувате да създадете ненужно напрежение в живота си или сами да си аргументите някакви загуби. Седмицата носи възможност от вести, които ще получите от близо или надалеч, и които заради някаква причина ще ви натъжат или разочароват. Като цяло проектите ви свързани с пътешестване през седмицата надали ще покрият вашите упования, само че за това най-вероятно ще има съществени аргументи.

Момчетата и девойките родени под този зодиакален знак ще имат удобна седмица за реализиране на значими резултати в обучение, кариера и други изяви. През тази седмица разнообразни събития в фамилията ще ви ангажират с разнообразни задания или отговорности, които не трябва да бъдат претупвани с несериозно отношение от ваша страна. Не си създавайте сами непотребни затруднения.

Мъжете ще имат по-активен обществен живот през тази седмица, което ще бъде обвързвано с разнообразни срещи, събирания, приемане на посетители в дома ви и други Предстои ви посещаване в държавна, банкова или дуга институция, нещо което може или да не ви е прелестно или да останете разочаровани, неудовлетворени от контактите си с техни представители.

Жените ще вложат повече позитивни страсти в своите проекти, които ще имат връзка с близки хора, родственици, с дома в който живеете. Може да организирате някакво неподготвено събиране в дома си. Интересни събития ще зародят към ваши деца или внуци, както и в любовния ви живот.

Рак

През седмицата от 28 ноември до 4 декември ще можете да постигнете обич и естетика в живота си, без значение от възрастта. Предстоят ви значими събития, диалози или решения, такива, които ще касаят вашия персонален живот. Любовният ви живот може да бъде по-емоционален, по-колоритен, даже към този момент да имате построена дългогодишна връзка. Ако имате сътрудник, с който сте се срещнали през тази година, връзките ви могат да преминат на един нов стадий на развиване.

Тази седмица ще ви изненадат пари или предложение, което ще получите от непредвиден източник. Някои от паниките ви тази седмица ще имат връзка със здравословното положение на човек от кръга ви другари, съседи или сътрудници. Ваш родственик или непосредствен другар ще сътвори безпокойствие с персоналните си проблеми или със здравословното си положение. Тази седмица вещае тържество или друго значимо събитие, което ще ви събере с група от хора. За някои от вас седмицата вещае вест обвързвана с бременност или с раждането на дете.

Момчетата и девойките ще би трябвало да са деликатни с персоналните си движимости, с информация, която съхраняват в телефон или компютър. Това изключително важи за тези от вас, които имат сантиментална връзка, която пазят в загадка заради някаква причина. Седмицата не изключва здравословни неразположения свързани с прояви на бодърствуване, мигрена, проблеми с кръвното налягане, аритмия и други

Мъжете преживявайки някои неприятности през тази седмица ще могат по-добре да селектират или подобрят връзките си с други хора, най-вече от мъжки пол. Емоционални ще бъдат ваши несъгласия с сътрудници, сътрудници или ръководители на работното ви място. Напрежение може да възникне и в бизнес връзки, за тези от вас, които имат такива. През седмицата може да ви бъде подадена концепция или информация, обвързвана с нова работа или нов бизнес.

За дамите ще бъде значимо през тази седмица да си обезпечат някакъв домакински или веществен комфорт, разчиствайки разнообразни повреди в дома си, ненужни или неработещи движимости и уреди. През тази седмица може да имате задължения свързани с документи или отговорности, които имате към парцел или благосъстоятелност, които са ваше персонално или фамилно владеене. Като цяло това ще бъде сполучлива седмица, даваща ви напредък и прогрес във значими за вас каузи.

Лъв

През седмицата от 28 ноември до 4 декември ще ви се наложи да вземете решение, което касае ваши дейности или бъдещето на дете или на младеж. В някои случаи от вас може да се чака някакъв тип помощ или финансова поддръжка в съответната обстановка. През тази седмица ще получат поддръжка ваши инициативи и проекти заради възникването на разнообразни удобни условия или нови благоприятни условия.

Избягвайте всевъзможни форми на ловкост или операция, тъй като това може да внесе безпорядък в събитията, които са значими за вас. Новина или покана от страна на непосредствен човек ще ви тормози с нежеланието си да дадете позитивен отговор или да се ангажирате с някаква услуга. През седмицата връзките ви с дами ще бъдат потребни и продуктивни и за двете страни. Изненадата през тази седмица ще има връзка със събитие в живота на момиче или жена, която живее в друго обитаемо място.

Момчетата и девойките ще намерят кураж да слагат на мечтаното от тях място любовни, другарски или роднински връзки. Няма да сте склонни да вършиме повече компримиси за хора, които задоволително към този момент са ви употребявали. Възможно е да зародят много разноски и това ще изиска една по-добра планираност и организираност на финансовите запаси.

Неприятностите, които ще натоварят мъжете през тази седмица ще са причина за възникването на здравословни неразположения: главоболие, бодърствуване, аритмия, меланхолия и други Помнете, че всеки един от проблемите, които ще възникнт в живота ви през тези седем дни ще могат да се разрешат с дипломатичност, с такт и с самообладание. През седмицата ще има хора, които ще съумеят да ви зарадват, като евентуално те ще са ваши родственици или другари.

Новите запознанства за дамите през тази седмица ще имат забавно развиване през останалите седмици до края на годината. Изненадите през тези седем дни ще са свързани с ваши другари или с непредвидени финансови доходи. През тази седмица ще има засилен интерес към бизнеса ви или това, с което се занимавате. През този интервал елементарно ще пораждат сложни или противоречиви връзки с деца или с по-млади брат или сестра (за тези, които имат такива).

Дева

През седмицата от 28 ноември до 4 декември ви следва значим диалог обвързван с дете или с различен ваш роднина. Вероятно тази персона не живее при вас или заради някаква причина сега имате комплицирани връзки. Това ще бъде неподходяща седмица за правосъдно дело обвързвано с наставнически права или с финансова прехрана на дете (ако сте ангажирани с такива действия).

Новите познанства ще бъдат перспективни, стига да нямате прекомерно високи условия и прекомерно високо самочувствие за себе си. През седмицата ще следите развиването на към този момент зародили проблеми или комплицирана обстановка в живота на жена от фамилията ви. Тези неща могат да касаят нейният личен брак или сантиментални връзки.

През тази седмица не си създавайте огромни упования свързани с пътешестване, което следва да предприемете, или което имате предпочитание да осъществите в близко бъдеще. Ще зародят нови условия или ще получите информация, която ще ви разочарова или ще осуети проектите ви.

Момчетата и девойките да заобикалят да живеят с фантазии или с илюзии, които към този момент времето е посочило, че няма да проработят. Внимавайте какво ви дават обещание хора, които познавате неотдавна. През седмицата могат да ви натоварят душевен битови проблеми, повреди на движимости или техника и други.

Мъжете ще се сблъскат с доста повече проблеми в дома си, и то освен от битов темперамент. Възможни са грижи или терзания свързани със здравето на непосредствен човек или с вашето лично здраве. Възможни са противоречиви или конфликтни обстановки в сома ви предизвикани от отрицателното въздействие на други хора. Не допускайте думи на хора отвън фамилията ви да ви манипулират за неща, които се случват във вашия дом.

Жените ще имат удобно време за развиване на фамилни каузи, за образуване на фамилни събирания по разнообразни мотиви. През тази седмица ще видите, че някои сложни решения, които сте взели преди време, в този момент са в основата на някои удобни събития или триумфи в живота ви. През седмицата ще ви зарадват вести, диалози или срещи с другари от близо и надалеч.

Везни

През седмицата от 28 ноември до 4 декември събитията, които следва да зародят ще ви накарат да бъдете по-сериозни и виновни към разрешаването на разнообразни проблеми, които са значими на първо място за вашето семейство, а в някои случаи ще касаят и вашата работа. През тези седем дни ще би трябвало да обърнете внимание на прочувствения си дискомфорт, който изпитвате заради разнообразни събития от последните дни.

Ще ви се наложи да се погрижите за личното си здраве, което ще бъде несигурно. Възможно е да сте подложени на някакъв напън, да живеете или работите при необикновени условия и други Тази седмица ще ви зарадва с вест или събитие обвързвано с жена. През седмицата внимавайте във финансовите си каузи или задължения, изключително в случай че това касае работа с документи, кредитни контракти или други сходни съглашения.

През тази седмица ще ви заинтригува диалог или статия/книга, която ще е обвързвана с значими за вас ползи. Седмицата носи огромна възможност от контакти с непознати хора, към чиято работа, социална или политическа активност ще деянията интерес.

Момчетата и девойките ще се опитат да вършат реалистични проекти за нещата, с които ще се ангажират през тези седем дни. Съобразявайте се с хора и условия, от които тяхното осъществяване ще зависи.

Мъжете ще би трябвало да извърнат внимание на персоналния си живот и изключително на любовните си връзки. Не отлагайте един диалог или среща заради стеснение, неустановеност или други сходни страсти. Пред вас е седмица на значими решения и промени, които ще би трябвало да се одобряват и осъществят с цялата ви отговорност. Това ще бъде подобаваща седмица за правосъдни или юридически дейности.

Жените ще бъдат сюрпризирани както от някои вести, по този начин и от развиването на някои събития или връзки. Промените, за които пиша засягат доста хора, с които имате ежедневни контакти и те по някакъв метод рефлектират и върху вас. През тази седмица ще бъде значимо да се адаптирате бързо, да избягвате несъгласия и да се вглеждате повече в личните си неточности или пропуски, в сравнение с в тези, на хората към вас.

Скорпион

През седмицата от 28 ноември до 4 декември ще имате доста задания за осъществяване, къси периоди за тяхната реализация и съвсем никакво време за отмора. Това ще изиска от вас оптималната организация и прецизно осъществяване на отговорностите ви. Ще можете да постигнете или запазите финансова непоклатимост. Не са изключени нови доходи в бюджета ви.

Възможно е да възникне тягост или спомагателен ангажимент обвързван с финансов документ или с заплащане, само че вие ще съумеете да намерите бързо решение. Това ще бъде удобна седмица за споразумяване на финансови или банкови документи и контракти. През тази седмица ще бъдете съпричастни към събитие в живота на родственици от близко или отдалеко. Някои неприятни моменти в фамилията ви тази седмица могат да бъдат породени от дейностите или недомислените мнения на други хора отвън дома ви. Седмицата ще бъде непредсказуема и комплицирана, в случай че имате ангажимент със правосъдно или юридическо дело.

Момчетата и девойките мъчно ще осъществят упованията си за тази седмица, тъй като някои ваши хрумвания и проекти ще се нуждаят от доста повече време за развиването си. През седмицата ще ви се наложи да търсите излаз от разнообразни неприятни и комплицирани обстановки. Трудна връзка ще възникне с хора, които няма да са склонни към взаимни отстъпки или схващане на вашата позиция.

За тези мъже, които са в развой на някакъв ремонт, смяна или градеж, не насилвайте обстановките водени само от личния си интерес, тъй като може да се получи противоположен резултат. Това ще бъде време на разнообразни прекарвания свързани с триумфи или значими събития свързани с деца или по-млади от вас хора, които са най-вече от кръга ви родственици. Това ще бъде удобно време за осъществяването на задължения свързани с дете или с деца. През тази седмица ще имате по-добри финансови благоприятни условия или по-добра визия за финансовото си положение до края на годината.

Жените през тази седмица ще могат да реализират нищожно повишаване на приходите в фамилията си. През седмицата ще разговаряте, споделяте, организирате разнообразни събития най-вече с хора, които са ваши родственици, другари или съидейници в някаква фамилна, политическа или социална идея. Желанието на една персона да заеме лидерска позиция в едно такова мероприятие употребявайки вашите благоприятни условия или контакти, не трябва да ви тормози. Всеки човек си има собствен път и своето време за развиване. През седмицата проявете по-голямо внимание при работа с финансови документи. Може сами да си създадете нежелани пречки, спънки или усложнения.

Стрелец

През седмицата от 28 ноември до 4 декември ще възникне значим ангажимент или събитие обвързвано с ваш родственик, който не е наложително да живее във вашия дом. В доста връзки седмицата ще бъде прочувствено натоварена и от вас ще се изиска да имате прелиминарен проект или настройка за някои събития. Напрежение може да възникне заради прибързани или прочувствени дейности на хора, с които ще имате контакт.

През тази седмица бъдете внимателни и избягвайте опасности, събирания на публични места, срещи с непознати хора и други Тази седмица може да ви зарадва с вест обвързвана с бъдещо майчинство или с раждането на дете. През седмицата може да получите непредвидена вест обвързвана с човек, с който имате професионални или бизнес контакти. През тази седмица мнозина ще имат мотив да се съберат с родственици и с другари в домашна конюнктура, в случай че изискванията в страната, където живеете разрешават това.

През тези седем дни ще бъде значимо добре да преценявате с какви задания и обещания се ангажирате. Възможно е да възникне нужда от взимане на значимо решение обвързвано с контракт, с нова активност, клиенти и други

Момчетата и девойките ще обмислят едно пътешестване. Контактите ви с хора от разнообразни дестинации ще са причина за нови и хрумвания и проекти. През седмицата бъдете деликатни в връзките си с хора, с които имат обща активност, задания или задължения. Всичко сред вас би трябвало да бъде ясно и без недомлъвки или съмнения.

През тази седмица мъжете Стрелец ще наблюдават събития в живота на непосредствен човек, който ще се намира в обстановка на взимане сложни решения за бъдещето си. През тази седмица може да преживеете непредвидена или стресова обстановка на работното си място, която ще има връзка с сътрудници или с клиенти.

Жените Стрелец ще имат удобна седмица за споразумяване на финансови документи, от които ще очаквате да получите пари или да си осигурите някакви дълготрайни доходи. Някои от събитията през седмицата ще трансформират съществено вижданията, които имате за някои хора, обстановки или събития. Една значима смяна чука на вратата ви.

Козирог

През седмицата от 28 ноември до 4 декември бъдете внимателни с новите си контакти, без значение дали са професионални, другарски или сантиментални. През седмицата една персона ще изиграе избрана роля в живота ви, която ще има задача за осъществяване и ще би трябвало да се одобри като такава. Повод за събиране или динамични диалози могат да бъдат деца или родственици.

Мнозина ще се зарадват на вест обвързвана с бъдещо майчинство или с раждането на дете. Въпреки развиването на позитивни събития през седмицата, мнозина ще са подвластни на вътрешно безпокойствие или боязън. За някои от вас това може да има връзка със събития от персонален или бизнес темперамент, за други - с възможен здравословен проблем. През седмицата може да ви разочарова демонстрация на непочтеност или преднамереност от страна на човек, който познавате. Седмицата ще е удобна за обмисляне и осъществяване на разнообразни каузи от фамилен темперамент. Парични приходи в фамилния бюджет ще разрешат разноски за дребни удоволствия, покупки и други Ако имате предпочитание с един диалог да разрешите един проблем в фамилията си, това несъмнено няма да се случи. От вас ще се изискат съответни дейности и най-много смяна в личното ви държание. Ако въпреки всичко възникне спор, бъдете отворени да чуете думите на другите хора.

Момчетата и девойките ще разискват разнообразни събития или проекти с връстник или с различен младеж. Като цяло мъчно ще реализирате своите проекти тази седмица. Възможно е да имате по-големи или нереални упования за развиването на някои събития.

Мъжете ще имат удобна седмица за финансовите си каузи, изключително тези, които касаят битови сметки, заеми, които фамилията ви има като отговорности, сключване на финансов контракт и други. През тези седем дни ще имате и някои характерни упования, които макар стабилността на характера ви ще ви основават терзание или боязън, ще ви предизвикат към спорове и несъгласия. Може да възникне терзание обвързвано със здравето на ваш родственик и развиването на неговото лекуване.

Развитието на любовните ви връзки през тези дни ще има свое лично развиване, защото особено някои връзки би трябвало непременно да бъдат сложени на нова основа. Новите условия, които породиха в живота ви през последните месеци изискват по-различно развиване на вашите връзки, без значение от персоналните ви стремежи или упования.

За дамите през тази седмица комплицираните връзки, които ще имат с жена могат да доведат до разлъка, като това може да се окаже и най-хубавото решение, на проблемите, които имате с нея. Тази седмица носи положителни вести или събития свързани с вашата работа или с работата на брачния ви сътрудник, реализиране на непоклатимост в веществен и финансов проект в живота ви.

Водолей

През седмицата от 28 ноември до 4 декември покажете подготвеност да извършите взаимни отстъпки, с готовност да хармонизирате вашите фамилни или любовни връзки. Разбира се, би трябвало да сте наясно дали това ще бъде задоволително с цел да стабилизирате вашата връзка или брак и дали те изобщо имат бъдеще. Ще бъде значимо действително да виждате в вероятност тези връзки. Да не се водите само от страстите си в сегашното.

През тази седмица ви следва среща или диалог с някой, който ще има друга позиция от вас по значим въпрос обвързван с вашия дом, семейство или работа. Един подобен диалог обаче може да се обърне и да ви донесе приятни страсти. Тази персона даже може да ви помогне за реализиране на значим за вас триумф. През седмицата ще бъдете съпричастни към една житейска драма в живота на жена, която познавате. Събитието може да бъде обвързвано с кражба, загуба и други

През седмицата отрицателно въздействие върху домашните ви и фамилни връзки може да има от страна на човек, който обича да се меси в непознатите каузи, вместо да се концентрира върху личните си проблеми. През седмицата избягвайте да налагате своето мнение или да изисквате смяна в проектите на други хора, в случай че те нямат сходно предпочитание.

Момчетата и девойките ще преживеят неприятна вест обвързвана с човек от близкото си или по-далечно роднинско обграждане. Предстоят ви разнообразни значими задължения или комплицирани връзки с хора, с които ви следва да поддържате връзка през тези седем дни. Ще имате шанс в нови инициативи свързани с вашето обучение или кариера.

На мъжете им предстоят срещи или другарство с нови или остарели другари. Ще ви бъде прелестно да споделяте мемоари, нови или остарели прекарвания, хрумвания и други Тези от вас, които имат лични деца или внуци ще преживеят мъчно и прочувствено промени в техния живот или проекти за бъдещето им.

Жените ще би трябвало да се погрижат по-сериозно за здравето си или за външния си тип. Предстои ви да преминете през няколко стресови обстановки, само че те ще преминат бързо и надали ще основат сериозен безпорядък в живота ви. През седмицата внимание и време за размисъл ще изиска една покана или предложение.

Риби

Седмицата от 28 ноември до 4 декември ще се запомни с разнообразни изненади, които евентуално ще са свързани с пари или със фамилията ви. През седмицата ще възникне опция за спомагателни приходи или почасова работа, за тези от вас, които търсят това. Седмицата ще бъде удобна за осъществяване на професионалните ви отговорности.

Добри вероятности ще има за тези от вас, които се стремят към триумфи в областта на образованието или в частния бизнес. През тези седем дни ще можете да изградите или развиете значими за вас професионални връзки с хора от разнообразни дистанции.

През тази седмица ще имате финансови задължения свързани с родственици. Възможни са неотложни или нужни разноски, само че също по този начин може да получите пари или финансов документ обвързван с тях. Като цяло това може да бъде една доста удобна седмица, в която ще имате опция да постигнете прогрес в развиването на значими каузи или връзки.

Момчетата и девойките несъмнено ще бъдат сюрпризирани от някои събития в дома си или в кръга си от родственици. През седмицата може да ви се наложи да проведете значими диалози или да поставите началото на някаква нова активност или връзки.

Мъжете ще бъдат окрилени от удобното развиване на някои събития или връзки с значими за живота ви хора. Ще имате шансове, изключително интензивно се възползвате от тях, и не се оставите някой различен да ги грабне от ръцете ви. Приятелските ви връзки ще имат забавно развиване заради желанието ви да поддържате връзка повече от нормално, разяснявайки разнообразни значими събития от международната или местна политика.

Жените ще имат своите дребни мотиви за наслада и задоволство от реализирани резултати през последните седмици. Децата ви също могат да бъдат извор на приятни страсти при започване на декември. Някои отрицателни страсти могат да зародят към здравословно неразположение или заболяване на ваш непосредствен роднина или другар.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР