ОвенПрез новата седмица ще се наложи да бъдете по-смели и

...
ОвенПрез новата седмица ще се наложи да бъдете по-смели и
Коментари Харесай

Седмичен любовен хороскоп за 29 ноември - 3 декември

Овен

През новата седмица ще се наложи да бъдете по-смели и дръзки, изключително в случай че желаете да потърсите повече романтика от половинката си. Но не бъркайте дързостта с експанзия.
Телец

За вас се обрисува седмица на равносметка. Помислете дали се чувствате комфортно в ситуацията, в което се намирате, дали получавате това, което постоянно сте желали от една връзка, или е време да продължите напред.
Близнаци

Няма да имате изключително доста интимни моменти през седмицата и ще се чувствате като че ли вие би трябвало да преследвате колегата за малко внимание. Ще си задавате доста въпроси във връзка с връзката.

Рак

Любовният живот на Раците ще е в подем, на прага на значимо решение или смяна. Някои представители на зодията биха могли да възнамеряват правоприемник.
Лъв

Тази седмица ще може да се възползвате оптимално от романтиката, която ви чака. Ако имате загадка, която ви тежи и желаете да споделите, в този момент е идеалният миг.
Дева

През тази седмица ще се вълнувате най-много от духовното израстване. Има действителен късмет да стартирате нови инициативи дружно с половинката, което ще ви сближи.


Везни

Трудно ви е да се доверете на половинката по някаква причина. Искате да споделите какво ви тревожи, какво не ви дава да заспите вечер, само че някак не можете да се насилите, тъй като мислите, че ще останете неразбрани.
Скорпион

Забравете работата за момент и отделете повече внимание на обичаните ви хора. Направете нещо благо за тях, с цел да се реванширате за неналичието си.
Стрелец

Представителите на тази зодия ще са завладени от потиснатост. Натрапчиви мисли за предишното, носталгични мемоари ще ги преследват през новата седмица и колкото и да се пробват - няма изплъзване.
Козирог

Мечтаете си за същински релакс, само че се чувствате от ден на ден като пандизчия. Истината е, че сте малко изтощени душевно. Копнеете за уединен остров, обичан човек и глътка равнодушие.
Водолей

Както постоянно, Водолеите ще са във вихъра! Дори да се озоват сами в даден миг от седмицата, до минути ще са заобиколени от обожатели, което ще повдигне самочувствието им доста.
Риби

Най-накрая сте намерили успокоение във връзката си. Дълъг и бодлив е пътят, който извървяхте като двойка, с цел да стигнете до този миг, само че ще разберете, че си е заслужавало.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР