Овен Не забравяйте да дишате, защото в бързината може и това

...
Овен
Не забравяйте да дишате, защото в бързината може и това
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за събота, 10 юни

Овен
Не забравяйте да дишате, тъй като в бързината може и това да ви се случи. Всичко ще тече с огромна скорост, бъдете в час.
  Телец
Днес ще мислите за огромни неща и дреболиите единствено ще ви разсейват от значителното. Намерете някой и за дреболиите обаче.
  Близнаци
Може да се каже, че сте имали и по-успешни дни. Не изпадайте в мрачни настроения поради някои дребни несполуки. Днес не е подобаващ миг да уреждате парични въпроси, сигурно ще ви излъгват.
  Рак
Трябва да деянията повече съвестност в контактите си с близките. Денят е извънредно потребен за всички, които се занимават с изкуство. За да реализирате желанията си ще би трябвало да потърсите помощ от другари.
  Лъв
Денят е сполучлив, само че надали ви чакат чак звездни мигове. Проявете по-голямо възприятие за отговорност на работното си място. С парите, естествено, би трябвало да сте по-внимателни и да деянията спестовност.
  Дева
Днес бихте могли сполучливо да експлоатирате шанса си. Нищо чудно да ви създадат ненадейно преференциално предложение или да ви изпратят командировка на доста забавно място. Просто сте за завиждане.
  Везни
Идеален ден за реализиране на контакти, за връзка и замяна на хрумвания. Може да срещнете проблем при реализацията на концепциите, само че пък ще се чувствате добре в непозната компания.
  Скорпион
Все още сте мощно подвластни от постъпките и мненията на други хора. Колкото и да ви е неприятно ще би трябвало да извършите някои взаимни отстъпки.
  Стрелец
Благодарение на правилното ви отношение ще постигнете основни резултати. Не забравяйте, че дължите триумфа си и на вашите сътрудници. Отдайте им дължимото.
  Козирог
Денят е най-много за споразумяване на персонални проблеми. За някои от вас ще е извънредно сполучлив в любовта, стига да деянията нужното внимание към обичания човек.
  Водолей
Служебните ви задължения не са по никакъв начин малко, а освен това ще имате да уреждате и някои битови проблеми. Не карайте домашните си да мислят, че с всичко ще се справите сами, потърсете помощта им.
  Риби
Денят е изключително подобаващ за трупане на информация, може би би трябвало да събирате лекции и учебници за изпити. Не се тормозете ще се откри кой да ви помогне и даже не е изключено да завъртите един флирт, апропо.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР