ОВЕННапрегнат ден. Ангажиментите ви ще се окажат повече, отколкото сте

...
ОВЕННапрегнат ден. Ангажиментите ви ще се окажат повече, отколкото сте
Коментари Харесай

Две зодии да внимават с парите, други срещат стари приятели

ОВЕН

Напрегнат ден. Ангажиментите ви ще се окажат повече, в сравнение с сте очаквали и ще се наложи да бързате, с цел да съумеете с всичко. Неочаквани срещи ще възстановят остарели връзки. Близките ви ще ви зарадват с приятни изненади. Денят е подобаващ за по-големи покупки.

ТЕЛЕЦ

Не всичко ще върви по този начин, както ви се желае, по тази причина ще се постанова да коригирате проектите си, да отмените някои планове и с цел да се заемете с нещо бързо и перспективно. Познати ще ви дадат скъпи препоръки. Не е добра концепция през днешния ден да рискувате с парите или да участвате във финансови инициативи с незнаен резултат.

БЛИЗНАЦИ

Едва ли ще можете да действате по проект. Бъдете подготвени да импровизирате и да взимате решения в придвижване. Околните надали ще могат да ви оказват помощ, само че въпреки всичко се вслушвайте в препоръките им. Има късмет да възстановите остарели връзки и да изгладите зародили неотдавна недоразумения.

РАК

Може и да зародят компликации, само че като цяло денят ще е сполучлив. Не търсите лесните пътища, постоянно експериментирате и не се боите да рискувате. Затова ще имате и триумф. Ще имате опция да контактувате с невероятни хора, които ще ви дадат скъпи препоръки. Ще получите дълго чакана вест.

ЛЪВ

Ще оставите в предишното подозренията и паниките, ще се концентрирайте върху забавни планове. Постарайте се бързо да ги реализирате. Приятелите на драго сърце ще ви оказват помощ. Лесно ще намерите общо дори с непознати хора. Избавете се от ненужното и гледайте на бъдещето с оптимизъм.

ДЕВА

Старайте се през днешния ден да не говорите доста. Не е ден за разискване на дълготрайни проекти или шерване на смели хрумвания. В останалото денят е добър – чудесно ще се справяте и с най-сложните проблеми. Сполучливо решение на парични въпроси ще ви даде финансова непоклатимост.

ВЕЗНИ

Днес ще потъвате в спомените си и по едно и също време ще мечтаете за бъдещето. Няма да е загуба на време, тъй като ще ви хрумнат отлични хрумвания. Помислете умерено по какъв начин най-добре да постъпите и какво да предприемате за реализирането им. Не предприемайте рисковани дейности.

СКОРПИОН

Ден, изпълнен със събития. Не е изключено поради тях да измененията проектите си и да се откажете от замисленото по-рано и да се заемете с нещо напълно друго. Бързо ще се ориентирате в обстановките, само че това, че контролирате всичко, ви уморява. Помислете към кого може да се обърнете за помощ.

СТРЕЛЕЦ

Няма да е елементарно да съхраните спокойствието си. Емоционално ще сте нестабилни и настроението ви ще се мени без причина. Това ще се отрази и на работата ви. Трябва да се концентрирайте върху нея, с цел да приключите деня сполучливо. Проявете самообладание и упоритост.

КОЗИРОГ

Днес всичко ще ви се получава. Добър ден за работа, за решение на спорове и въпроси, които от дълго време не ви дават мира. Чуждите проблеми ще бъдат по-важни от вашите. Бъдете деликатни при планирането на всевъзможни пътувания. У дома ще си намерите потребни занимания, които ще ви разведрят.

ВОДОЛЕЙ

Не очаквайте прекомерно доста през днешния ден. Поставете пред себе си действителни цели. Така няма да допуснете неточности и да останете разочаровани. Не е добра концепция да поемате каквито и да е отговорности. Полезно ще е да съхраните свободата си на деяние. Бъдете деликатни към обичаните си хора. 

РИБИ

Лек и забавен ден, само че няма да е изключително потребен. Може да се появят непредвидени трудности, поради които няма да постигнете нужните резултати. Затова пък ще прекарате добре времето си в компанията на другари. Струва си да бъдете деликатни във връзка с финансите.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР