Овен Малко по-рязко ще реагирате днес, което няма да е от

...
Овен
Малко по-рязко ще реагирате днес, което няма да е от
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 29 май

Овен
Малко по-рязко ще реагирате през днешния ден, което няма да е от изгода за взаимоотношенията ви. Дръжте се като зрели хора, овладявайте възприятията си и поемете отговорност за държанието си.

Телец
Грижете се за себе си по най-хубавия метод, на който сте способни. Отделяйте наложително време за физическа интензивност, само че не се претоварвайте. И най-важното не се товарете с непознати проблеми, решавайте своите си.

Близнаци
Възможности има в обилие, само че подготвени ли сте да ги вземете. Животът е като шведска маса, на него има всичко, вие избирате. Не чакайте, действайте.

Рак
Ако не сте в положение да се справите с избрана задача, просто в точния момент се извинете и я върнете на поръчителя. Не си коства да се товарите и измъчвате ненужно.

Лъв
Днес прекомерно доста анализирате, разсъждавате, търсите обстоятелства и пояснения. Може би е по-добре да се отпуснете и да не пречите на нещата да следват естествения си ход. Една разходка на открито може доста да ви помогне да намерите вътрешния си център.

Дева
Опитвате се да контролирате обстановките по всички вероятни способи. А би трябвало просто да потърсите поддръжка, да споделите отговорността. Знаете, че няма незаменими хора, тъй че отдъхнете и просто правете каквото би трябвало.

Везни
Обърнете се към задачата си. Имате ли такава въобще? Ясна ли ви е, стимулира ли ви? Помислете над въпроса кое е значимо за вас и поради какво се будите заран, включете вътрешния си мотор!

Скорпион
Всяка минута, която се изплъзва в небитието е неповторима. Не я губете в упреквания и отрицателни мисли, използвайте силата ѝ, с цел да създадете нещо красиво. Сътворявайте живота си всеки момент.

Стрелец
Не си коства да недоволствате поради неприятните вести, създайте си положителни. Вие имате толкоз голям запас от оптимизъм, че можете да го дистрибутирате. Просто го отключете.

Козирог
Не чакайте колегата да направи нещо за вас, вие първи направете крачката. Покажете признателност, покажете схващане и всичко би било иначе.

Водолей
Другите ще демонстрират угриженост и внимание към вас. Не драматизирайте ненужно, просто позволете да създадат нещо хубаво за вас, заслужили сте го.

Риби
Ден за наслада и игри. Подхождайте креативен към всяко нещо, което би трябвало да извършите. Измисляйте си, забавлявайте се, бъдете като децата, които живеят тъкмо в настоящия миг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР