ОвенЛутате се между крайностите, а от вас зависи дали денят

...
ОвенЛутате се между крайностите, а от вас зависи дали денят
Коментари Харесай

За 3 зодии е важно да знаят: Правете любов, а не война

Овен

Лутате се сред крайностите, а от вас зависи дали денят ще е прелестен или гнусен. Не е зле да помислите над думите на Гершон Легман „ Правете обич, а не война “ или над поговорката „ Кой каквото прави, на себе си го прави. Любете се и не си въобразявайте несъществуващи проблеми! 
-->
Телец

Склонни сте в този момент да рискувате повече от различен път. Трудно ще вършиме взаимни отстъпки и ще наблегнете на персоналното си улеснение и благоденствие. Нови хора навлизат в живота ви. Важно е да постоянствате в задачата и да се адаптирате в измененията. Погрижете се за външния си тип!

Близнаци

Можете да укрепите фамилните си връзки или да намерите метод да увеличите приходите в бюджета на семейството. В този ден е добре да сте измежду природата, да отидете до извор или до река и в случай че имате проблеми, да ги споделите. Това ще ви помогне да се справите с компликациите.

Рак

Това е ден, в който може да покажете своите умения. Усилията ви ще бъдат възнаградени. Възможно е обаче на доста от представителите на този знак да се наложи да се разделят с някои илюзии и очаквания, които са таили. Денят е превъзходен за асимилиране на познания, за пояснение в обич и за подписване на брак. 

Лъв

Любовта ви превзема. Ако връзката ви не в съвършена, това е денят, в който може да потърсите смяна. Дава ви се сила, с цел да я хармонизирате. С рейки може да откриете нов капацитет у себе си или метод да измененията живота си. Денят е добър за излекуване и за обучение. 

Дева

В този ден не предприемайте нови каузи, защото силата ви ще отиде напразно и ще ви донесат единствено загуби! Отложете значимите диалози и изясняването на връзките! Сега е време за занимания. Препоръчва се да пиете повече сокове и в менюто ви да има повече плодове.

Везни

Това е ден за бурна пристрастеност и романтика. Някои от представителите на тази зодия през днешния ден ще се разнежат от обич, а други ще се тресат от яд и ревнивост. И да се съмнявате във верността на обичания, не си позволявайте да го обвинявате, тъй като ще съжалявате! Денят е добър за начало на лекуване.

Скорпион

Семейните мъже е по-добре в този ден или да се заврат в някой ъгъл и добродушно да си почиват или да излязат с другари, тъй като рискуват да се изпокарат с околните си. Не отговаряйте на упреците им! Изчакайте „ бурята “ да отмине и след това може да обсъдите казуса.

Стрелец

Здравето ви е релативно изменчиво. Вземете ограничения! Ако не се чувствате добре, отидете на доктор! Не прекалявайте с нищо, както вкус, по този начин и хранителни режими и диети! Отдайте се на обичани за вас неща без възприятие за виновност! С обичания може да опитате нови неща в секса.

Козирог

Забравете за мекушавостта! Това е ден, в който може би ще се наложи да покажете на близките, че държите на своите правила и сте подготвени за отбраните концепциите си. Желателно е да не се стига до пердах. Вашата мощ е в словото. Убедете с думи вашите съперници в правотата си!

Водолей

Може да се почувствате неуверени. Това е краткотрайно събитие и скоро ще си върнете настроението. Зависими сте обаче от прочувственото въодушевление на близките. Затова, в случай че те са тъжни, пробвайте се да ги развеселите! Ако се постанова да шофирате, внимавайте!

Риби

Заемете се с каузи или задължения, които сте отсрочили или пренебрегнали в предишното! Ще имате мотив да почерпите приятелите си, само че няма да липсват и компликации. Може да се скарате с обичания, само че внимавайте да не прекрачвате границата и връзката ви да се разпадне!

/Флагман/
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР