Овен Интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днешният

...
Овен
Интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днешният
Коментари Харесай

Печеливш ден за три зодии, други две да не пътуват

Овен

Интуицията Ви е изключително изострена, използвайте я по предопределение. Днешният ден ще е удобен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Даже и да не носи пари незабавно, след време може да сте доста удовлетворени от своята проницателност. Бъдете съобразителни и не се отпускайте, следва да вземете значими решения, свързани и със фамилията ви. Опитът демонстрира, че разговорът е значим и оказва помощ. В процеса на работа ще се наложи да вършиме и взаимни отстъпки, колкото това да не Ви се хареса. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко значимо – за спокойствието си. Бъдете деликатни в думите и дейностите си. Отнасяйте се деликатно към новите си познати и другари.

 

Телец

Четвъртък може да се дефинира като сложен и противен ден за мнозина, защото е обвързван с кавги и несъгласия. Внимавайте да не зародят неразбирателства и да попаднете в конфликтни обстановки в връзките с индивида до себе си. Денат ще е сполучлив за работещите в областта на търговията. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате предпочитание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят задоволително. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв метод и най-добре това да е посредством хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Бъдете деликатни, в случай че развивате сполучлив фамилен бизнес, тъй като родственици желаят да се присламчат и да работят с вас. Не пропускайте да отделите време, което да посветите единствено на себе си, в случай че имате потребност от това.

 

Близнаци

Бъдете виновни към своите действия. Не се претоварвайте с работа или с физически действия. Днес обърнете внимание на връзките си. Денат ще е печеливш. Добре би било да се погрижите за здравето си. Голяма част от вниманието Ви е отдадено на фамилията и децата. В умозаключение, четвъртък не свети с нищо изключително, само че е един от дните, през който имате късмет за сполучлива реализация.

 

Рак

Днес имате куп неща за извършване. Заемете се с рутинната си работа, с цел да не предизвикате проблеми през идващите девет дни. Обърнете внимание на здравето си. Денят не е подобаващ за пътувания, за бизнес и за финансови каузи. Обземат Ви мощни пристрастености и стремежи, няма да е елементарно за владеете страстите си, а любовта и възприятието Ви на обвързаност минават на ново равнище, където доминират крайностите и нека да са в позитивен вид за вас. В персонален проект предстоят изненади, касаещи член от фамилията ви. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

 

Лъв

Четвъртък ще е удобен ден за Лъвовете, само че за момента при Вас обстановката е много напрегната, въпреки че всичко наподобява умерено и надеждно. В идващите два дни ще спечелите преимущества и пари, само че по-късно Ви чакат неприятни изненади и отменяне. Бъдете доста по-внимателни с сътрудниците си. Денят ще е подобаващ за посещаване на ортодонт и за пластични интервенции. Ако имате опция, пътувайте със фамилията си. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на желанията си. Ако отлагате сложните занимания, те няма да станат по-лесни.

 

Дева

Днес използвайте първата част на деня за обмисляне и за дотъкмяване на остарели задания. Близките също желаят да им отделите от времето си. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Четвъртък е удобен ден за парични облаги и за реализация на персонални цели.  Довечера шансът ще Ви следва и в любовта. Ден за рутинна работа и за осъществяване на ежедневните Ви отговорности. Бъдете деликатни в дейностите си.

 

Везни

Четвъртък – допустимо е да предизвика остри реакции и спорове в партньорските Ви връзки и с хората в дома ви. Важността на въпроси, свързани със фамилията, бизнеса и образованието, ще Ви създадат по-забързани и дейни. Сега не е време за огромна обич, а за приятни занимания и сантиментални прекарвания. Добре ще е през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате интензивно. Важно е да спазите един период, в противоположен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Денат ще е подобаващ за занимания с креативен планове, както и с бизнес и с финансови каузи. Съвършенство и перфекционизмът, даже в дребните елементи дефинират държанието Ви на следващия ден.

 

Скорпион

Денят Ви дава обещание огромни промени в живота. Няма значение дали ще усетите мощно сантиментално увлечение към остарял другар или съществуваща любовна връзка ще охлади пристрастеността си. Днес са вероятни парични загуби, тъй че бъдете деликатни. Голяма част от вниманието Ви е отдадено на фамилията и децата. През четвъртък може да се занимавате с рутинната си работа и с осъществяване на уговорките си, също да учите или да пътувате. Не подценявайте физическото си и психическо равновесие, в случай че желаете да имате сполучливи реализации. Ако отлагате сложните занимания, те няма да станат по-лесни.

 

Стрелец

Четвъртък носи триумф на Стрелците. Ще получите новина за парично заплащане, което ще Ви зарадва при започване на идната седмица. Отдайте се на другарство с приятни хора и със фамилията си. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Една среща следва да се трансформира в сантиментално въодушевление или в същинска обич. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Днес е по-добре да не пътувате.

 

Козирог

В отлично положение на духа са множеството от Козирозите през днешния ден. Вашата полова страст и засилена емоционалност може да прерасне в спор с обичания човек, подобаващи са нови задължения и настоятелен връзки. Четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и диалози, на основаване на нови контакти. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Парите Ви тормозят с бързината, с която си отиват. Деловият ден на Козирозите ще стартира интензивно и в изискванията на нараснало внимание заради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Бъдете деликатни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

 

Водолей

Четвъртък е спокоен ден, привлекателен и материално сполучлив за Водолеите. Обърнете по-голямо внимание на индивида до себе си. Помислете за нови благоприятни условия за работа. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв метод и най-добре това да е посредством хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Денят не е подобаващ за пътувания, за бизнес и за финансови каузи. Днес е Вашият ден да участвате в шерване проблемите на битието. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкоз задания, които не бихте могли да свършите, в случай че се хабите за всяка детайлност.

 

Риби

Днешният ден ще е мощно деен. Ще си навредите, в случай че позволите да Ви излъгват и решите да вложите парите си в губещи действия. Хармонични връзки с обичания човек и фамилията ви. Жените от зодията се постанова да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Прекалено напрегнати сте в работата си, по тази причина се постарайте вечерта да си осигурите нужното успокоение. Ще сте настроени по-скоро любовно, само че щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Гледайте по-философски на света и се осланяйте на ориста си, тя няма да Ви изостави.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР