Овен Днес венец на творението ще ви се струва удобното кресло.

...
Овен
Днес венец на творението ще ви се струва удобното кресло.
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за неделя, 6 август

Овен
Днес венец на творението ще ви се коства комфортното кресло. Никога до момента не сте ценили комфорта, както през днешния ден. По-добре през днешния ден не купувайте мебели, ще се разорите.
  Телец
Днес, оказвайки се в една блага и приятна компания, ще усетите у себе си гения на повествовател, кадърен да засенчи даже античните майстори. Ако в последна сметка не ви се отдаде да се изкажете, запишете всичко, светът не трябва да губи забавните ви думи.
  Близнаци
Днес ви чака прекомерно мрачна вероятност. Цял ден ще ви нападат много противни персони и вечерта рискувате да се окажете в лапите на някой, който провокира у вас извънредно неспокойствие.
  Рак
Днешният ден не подобаващ за какъвто и да било тип надпревари. По-добре го посветете на самоусъвършенстване. Винаги има какво още да се желае в тази посока.
  Лъв
Днес ще ви залее такова количество информация, че няма да сте в положение да я асимилирате. Но не трябва да отлагате този развой във времето, тъй като нещата ще се усложнят. Просто ви е нужна помощ.
  Дева
Ако не можете да си позволите разкоша да прекарате този ден в пътешестване, пробвайте най-малко за малко да промените ситуацията. Днес душата ви ще изгаря от жадност за нови усещания.
  Везни
Добре е да ревизирате не се ли въргалят някъде неплатени сметки, незавършени неща и всякакви други сходни досадности. Постарайте се да приключите с всичко през днешния ден, не оставяйте работата си за различен ден.
  Скорпион
Днес няма да има потребност да се оправдавате за дейностите си, тъй като всичко ще ви простят. Все отново не злоупотребявайте с положителното отношение на близките.
  Стрелец
Ако през днешния ден забележите нещо необичайно, не се стряскайте. Просто през днешния ден ще виждате неща, които на другите не е обещано да видят. Спокойно с края на деня, ще спрете да забелязвате необикновеното.
  Козирог
Днес не си коства да отговаряте на сериозните забележки. Просто никой не ви подлага на критика, всичко е единствено във вашите показа. Може би самите вие не се оценявате уместно.
  Водолей
Ще имате потребност да се превърнете в нещо по-голямо в сравнение с сте, а това най-често става, когато имаме другари. Ден за грижа от и към приятелите. Дай, Боже, да са ни живи.
  Риби
Днес ще ви провърви във финансово отношение и то даже повече, в сравнение с можете да си визиите. Не се занимавайте с дълготрайни вложения, шансът е краткотраен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР