Овен Днес вашите приятели и семейство много ще ви забавляват и

...
Овен
Днес вашите приятели и семейство много ще ви забавляват и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 4 октомври 2018 г.

Овен

Днес вашите другари и семейство доста ще ви забавляват и ще ви заредят с позитивна сила. Моментът е доста подобаващ да споделите тайните си на някои непосредствен, ще ви олекне.

Телец

Независимо какъв брой мъчно ви наподобява всичко през днешния ден, би трябвало да продължите напред и да не спирате да се борите. Ще се изненадате и ще изненадате близките какъв прогрес може да имате.

Близнаци

Думите ви имат съвсем магическа мощ през днешния ден. Но това важи, в случай че контактувате косвено. Днес при връзката са доста значими жестовете, мимиките и езика на тялото.

Рак

Днес приемайте препоръките, без значение кой ви ги дава. При всички положения ще ви бъдат потребни. По-късно ще осъзнаете, че сте създали стъпка напред. Животът ви ще се промени.

Лъв

Вие постоянно сте дейни, даже към вас да е супер скучно. Не позволявайте на близките да ви заразят с бездействието си, продължавайте да бъдете толкоз енергични и положителни.

Дева

Днес се чувствате доста рискови и това може да бъде или доста добре, или доста зле- приблизително състояние няма. Съвсем скоро това ваше въодушевление ще изчезне и това е доста добре.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР