ОВЕНДнес сте енергични, решителни и стараете се да използвате всяка

...
ОВЕНДнес сте енергични, решителни и стараете се да използвате всяка
Коментари Харесай

Подаръци и пари за една зодия, романтична връзка за друга

ОВЕН

Днес сте енергични, решителни и стараете се да употребявате всяка минута. Затова ще може да извършите доста потребни неща. Ще завършите план, за който сте хвърлили много старания. Ще се почувствате много по-свободни. Очаквайте приятни срещи, които могат да положат начало на нови другарски връзки.

ТЕЛЕЦ

Днес рискувате да развалите всичко, в случай че обръщате прекомерно внимание на дребните неща. Послушайте хората, които добре ви познават. Може и да ви подлагат на критика, само че ще получите и скъпи препоръки. Не е изключено да решите проблем, който не ви е давал покой напоследък.

БЛИЗНАЦИ

В началото на деня не всичко ще върви по този начин, както сте очаквали. Ще се наложи да отложите личните си задания, с цел да оправите непознати неточности или да помагате на хора, озовали се в комплицирана обстановка. Ще се оправите чудесно с всичко. Ще съумеете да започнете работа по отдавнашна концепция.

РАК

Днес интуицията ви ще бъде незаместим асистент. Няма да имате опция да обмисляте всяка своя стъпка – обстановките ще изискват бързи и решителни дейности. Ако ви би трябвало съвет, обръщайте се единствено към познати, на които имате цялостно доверие. Бъдете доста деликатни с парите.

ЛЪВ

Отличен ден за работа, обучение и всевъзможни каузи, изискващи много мислене и концентриране. Във всичко ще се ръководите от здравия разсъдък и опита си. Мнителни сте и не се поддавате на мимолетните страсти. При подобен метод грешките ще са минимални, тъй че продължавайте в същия дух.

ДЕВА

Време е да търсите нови съдружници. Няма потребност да преодолявате компликациите сами, приятелите няма да ви подведат. Неочаквани дарове ще ви зарадват. Възможни са и парични приходи от нови източници. Не бързайте да харчите получените пари - скоро ще разберете, какво да вършиме с тях.

ВЕЗНИ

Днес са вероятни дребни неприятности и досадни недоразумения, само че не би трябвало да им обръщате внимание. Откриват се нови хоризонти. Ще се появи опция да осъществите нещо от дълго време замислено. Даже в случай че не всичко върви по проект, вие няма да се разстройвате, ще действате вярно и ще взимате правилните решения.

СКОРПИОН

Ще имате триумф в доста неща, в случай че не бързате прекомерно. Оценете обстановката преди да започнете действителни дейности. Правилно разпределете целите – по този начин няма да губите ненужно времето си. Общуването с околните ви въодушевява. Те ще ви поддържат и ще намерят точните думи, с цел да ви убеденост.

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат и забавен ден. Успехите идват мъчно, само че вие сте напористи и не захвърляте започнатото. Ще се появи поддръжка, с която ще може да реализирате и най-смелите си проекти. Възможно е начало на нова сантиментална връзка. Тя ще се развива бързо и може да изиграе значима роля в живота ви.

КОЗИРОГ

Весел ден, цялостен с изненади. Едва ли ще съумеете да се концентрирайте върху дилемите си. По-вероятно е, да се занимавате с няколко неща по едно и също време, само че няма кой да се оправи по-добре от вас. Ще имате опция да говорите с забавни хора, от които ще получите скъпа информация.

ВОДОЛЕЙ

Ползотворен ден – ще постигнете цели, сложени преди няколко месеца. Бъдете подготвени да се потрудите крепко. Звездите ще ви поддържат, само че въпреки всичко са нужни и старания от ваша страна. Не са изключени и потребни запознанства. Ще извършите положително усещане на хора, от които зависи доста.

РИБИ

Едва ли ще имате грандиозни триумфи, само че всичко запланувано ще реализирате в период. Отлично ще организирате времето си, добре ще поддържате връзка с хората. Те ще оценят вашата осведоменост, както и необикновените ви възгледи. Може да обмисляте бъдещи проекти и да ги обсъдите с другари.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР