ОВЕНДнес не всичко ще върви по план, но все пак

...
ОВЕНДнес не всичко ще върви по план, но все пак
Коментари Харесай

Неочаквани пари за две зодии, ден за почивка за други

ОВЕН

Днес не всичко ще върви по проект, само че въпреки всичко ще е добър ден. Очаквани парични приходи ще ви разрешат да зарадвате околните си. Пътуване на близко разстояние, ще ви даде опция да релаксирате и да съберете мислите си. Имате късмет да възстановите връзка, която по една или друга причина е била прекратена.

ТЕЛЕЦ

Денят ще мине умерено. Имате опция да сложите в ред делата си и да намерите решение на въпроси, които от дълго време не ви дават покой. Може да зародят различия с околните ви, само че ще съумеете да намерите компромис. Тук ще ви помогне виталния опит и здравия разсъдък.

БЛИЗНАЦИ

Спокоен ден, подобаващ за равносметка и правене на по-далечни проекти. Случайно ще получите информация, която ще ви разреши да избегнете съществени неточности и спорове в бъдеще. По-дългото другарство с избран човек, ще ви сближи и може да прерастне в сантиментална връзка.

РАК

Ден с забавни събития и непредвидени срещи. Повече от всекидневно ще бъдете в центъра на вниманието, поради дълго чакани триумфи. Това ще ви сътвори спомагателни страсти. Очаквайте нови настоятелен сътрудници и съидейници, които с течение на времето ще станат ваши положителни другари.

ЛЪВ

Ден, в който ще се опиате да угодите на околните си и да задоволите желанията им. Това няма да ви сътвори дисконфорт, а в противен случай – ще ви достави наслаждение. Неочаквани посетители ще объркат проектите ви, само че ще ви зарадват. Полезно запознанство ще открие пред вас нови благоприятни условия.

ДЕВА

Днес е по-добре да почивате. Ангажираността ви в последно време е много висока и имате потребност от време да обмислите някои неща умерено. Обърнете внимание на здравето си. Липсата на сън, не ви се отразява добре. Общуването с другари, ще ви донесе доста положителни страсти. 

ВЕЗНИ

Днес ще имате опция да извършите потребни неща, както за себе си, по този начин и за другите. Много от тях ще ви се сторят много по-лесни, в сравнение с сте очаквали. Често ще ви се наложи да рискувате, само че това не би трябвало да ви плаши. Идеите ви са положителни, а и близките ще ги поддържат.

СКОРПИОН

Денят ще ви зарадва с положителни вести. Навреме получената информация ще ви разреши да вземете верни решения. Може да се заемете с нови планове, само че не бързайте – ще би трябвало да мине доста време, преди да видите първите триумфи. Благоприятно време за по-големи покупки.

СТРЕЛЕЦ

Обърнете внимание на себе си. Неочаквани дарове, както и парични преводи, които ще се окажат по-големи, в сравнение с сте предполагали, ще ви зарадват. Можете да се поглезите без терзание.  Не харченете без да сте помислили най-малко малко – не е ден за спонтанни покупки.

КОЗИРОГ

Не бързайте през днешния ден. Обмисляйте всяка своя стъпка, преди да действате. Съветите, които близките ви дават, не постоянно ще са подобаващи, тъй че се доверете на интуицията си. Какво и да се случи, пробвайте се да запазете успокоение или най-малко не показавайте, че нещо ви тормози.

ВОДОЛЕЙ

Определно ден за отмора. Занимавайте се с нещо прелестно и отпускащо. Избягвайте решения на съществени проблеми. Ако обсъждате с познати общи проекти, постарайте се да не давате обещания и да не се обвързвате с задължения. Днес бъдете деликатни за скъпите си движимости и документи.

РИБИ

Отличен ден за връзки. Всичко, което ще чуете през днешния ден, скоро ще се окаже потребно. Ще имате опция да се запознаете с хора, които в бъдеще ще ви бъдат сътрудници. Струва си да се видите и със остарели познати – постоянно има какво да обсъдите и защо да поговорите.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР