ОВЕНДенят ще бъде наситен със събития и едва ли ще

...
ОВЕНДенят ще бъде наситен със събития и едва ли ще
Коментари Харесай

Звездите дават любов на една зодия, други две с шанс за успех

ОВЕН

Денят ще бъде кондензиран със събития и надали ще съумеете да го прекарате умерено и нехайно. Най-вероятно ще зародят нови задания, които би трябвало да бъдат решени незабавно или неща, които не могат да бъдат отсрочени. Възползвайте се от опцията да се видите с другари.

ТЕЛЕЦ

Днес си коства да станете рано. Сутринта ще бъде удобна за разрешаване на проблеми. Бързо ще се справите с това, с което не сте осмелявали да започнете дълго време. Случаи, които са изглеждали сложни, няма да ви основат проблеми. Следобедът е подобаващ да се заемете с нещо ново и непознато.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще бъде спорно. В някои случаи ще имате шанс и всичко ще се подреди незабавно, а в други компликациите ще зародят ненадейно. Важно е да не бързате с изводите и решенията и да не се доверявате на първото усещане. Дайте си малко време и ще разберете по какъв начин е най-добре да действате.

РАК

Не се тревожете за дреболии. Този ден ще се развие добре. С дребните проблеми, които ще зародят през първата му половина ще се справите бързо. Имате късмет да научите нещо значимо преди другите и да получите информация, която ще ви разреши да избегнете неточности.

ЛЪВ

Ако имате огромни проекти за деня, започнете да ги изпълнявате сами. Малко евентуално е бързо да се споразумеете с някого за взаимни дейности, само че различията са доста евентуални. Ще отнеме известно време, до момента в който другите вярно оценят вашите хрумвания, с цел да схванат, че те в действителност си заслужават.

ДЕВА

Бъдете подготвени да покажете неизменност. Без него през днешния ден надали ще бъде допустимо да съумеете. Ще има късмет да реализирате дългогодишните си проекти. Хората, които познавате добре, ще се радват да ви оказват помощ с това. Възможно е дълго другарство или красива сантиментална история да стартира с обща идея.

ВЕЗНИ

Идеите, които имате през днешния ден, би трябвало да бъдат осъществени допустимо най-скоро. Денят ще отвори нови благоприятни условия. Струва си да поемете самодейността в персоналните връзки. Ако в този момент предприемете верните дейности, всички различия и разногласия ще останат в предишното.

СКОРПИОН

Очаква ви страховит ден. Подходящ е за значими въпроси и за решение на проблеми, които преди са предизвиквали доста безпокойствие. Ще стане доста по-лесно да се разбирате с хора, с които не сте намирали общ език. Разногласията, които са пречили на взаимни дейности, ще останат в предишното.

СТРЕЛЕЦ

Няма за какво да бързате. Първата половина на деня не е подобаваща за предприемане на нови каузи или осъществяване на смели проекти. Не всичко в този миг ще се окаже по този начин, както бихме желали. Но не е нужно да се отказвате от плануваното. Скоро обстановката ще се промени и ще постигнете стремежи резултат.

КОЗИРОГ

Не започвайте деня с значими неща. Ще ви би трябвало известно време, с цел да съберете мислите си и да се настроите за работа. Хората към вас ще ви разсейват и ще ви объркват с непоискани препоръки. Решаването на въпроси, свързани с пари и имущество, би трябвало да отложите за втората половина на деня.

ВОДОЛЕЙ

Неочаквано събитие или значима вест, получена при започване на деня, ще ви принуди да измененията проектите си. Трудно ще избегнете суетенето и объркването, само че ще запазите хладнокръвие и няма да казвате или вършиме нищо небрежно. Решения ще се окажат верни, тъй че действайте самоуверено.

РИБИ

Опитайте се да не се карате с никого при започване на деня. Няма да е толкоз елементарно, тъй като може да наподобява, че другите преднамерено изпитват търпението ви. Но в случай че не се поддадете на провокации, обстановката ще се успокои. Ще стане по-лесно да поддържате връзка и да предприемате взаимни дейности.

Източник: Марица
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР