ОВЕНДенят ще бъде богат на събития и интересен. Той е

...
ОВЕНДенят ще бъде богат на събития и интересен. Той е
Коментари Харесай

Хороскоп: Неспокоен ден за девите, везните избират да работят

ОВЕН

Денят ще бъде богат на събития и забавен. Той е доста подобаващ да поемете самодейност в бизнеса. Ще бъдете изслушани от хора, от които зависи кариерата ви. Вероятни са промени в персоналните връзките, което ще ви разконцентрира, само че в случай че действате внимателно и търпеливо, всичко ще се подреди.
-->
ТЕЛЕЦ

Каквото и да се случи сутринта, пробвайте се да останете оптимисти и в положително въодушевление. Не се тормозете, в случай че нещата не вървят по проект и това което сте възнамерявали, ще би трябвало да бъде отсрочено. Скоро ще стане ясно, че всичко, което се е случило през този ден, е във ваша изгода.

БЛИЗНАЦИ

Не се тормозете от компликациите, които могат да зародят сутринта. Днес ще бъде по-трудно да се разбирате с другите и не са изключени дребни различия и разногласия, което ще ви попречи да се справите в точния момент с плануваните задания. Може да поемете самодейност в персоналните връзки.

РАК

Бъдете подготвени за изненади. Днес те могат да зародят както в областта на бизнеса, по този начин и в региона на персоналните взаимоотношения. Ще ви бъде доста потребно, в случай че съумеете да забелязвате дребните неща и да се преценявате с събитията към тях. Вечерта е най-добре да почивате в домашна конюнктура.

ЛЪВ

Опитайте се да не изпускате нервите си. Това няма да е елементарно, изключително сутринта, когато нещата може да не вървят по проект и на другите ще им е мъчно да схващат дейностите ви. Вероятни са различия със остарели съдружници. Важно е да предотвратите кавгите. Опитайте се да изгладите недоразуменията.

ДЕВА

Очаква ви разтревожен ден. Едва ли е ще е допустимо да действате по проект. Много по-вероятно е да се наложи да импровизирате и да измислите нещо в придвижване. Общуването с околните ще изисква самообладание и самоконтрол. Дори да се споразумеете за някои неща, ще бъде доста по-трудно от нормално.

ВЕЗНИ

Съсредоточете се върху работата. Днес може да постигнете видим прогрес. Чарът ще помогне на доста от вас при решаването на работни въпроси. Ще съумеете да се справите със задача, която е затруднила останалите. Вашият триумф няма да остане неусетен и скоро ще получите положително предложение.

СКОРПИОН

Денят надали ще бъде белязан от значими събития, само че може да се дефинира като добър. Подходящ е за ново начало. Бързо ще се ориентирате и ще разберете по какъв начин да действате. Стари другари ще се радват да ви оказват помощ. Може да разчитате на тяхната поддръжка при всевъзможни условия.

СТРЕЛЕЦ

Струва си да бъдете деликатни във всичко, обвързвано с парите. Отделете време за транзакции и покупки, проверете още веднъж всички финансови документи, преди да поставите подписа си под тях. Денят е подобаващ за бизнес договаряния и срещи с хора, с които бихте желали да си сътрудничите.

КОЗИРОГ

Опитайте се да бъдете оптимално другарски настроени през днешния ден. Това няма е най-лекият ден във връзка с връзката. Може да е мъчно да се разбирате даже с най-близките си хора. Важно е да избягвате разгорещени разногласия и открити спорове. Заложете на рутинните задания.

ВОДОЛЕЙ

Днес няма да може бързо да се справите с сложна обстановка, само че не се обезкуражавайте, в случай че нещо не се получи по този начин, както сте очаквали. Постоянството и оптимизмът ще ви оказват помощ да постигнете задачите си и да извършите положително усещане на хора, чието мнение е значимо за вас.

РИБИ

Преди да се заемете с някакви задания, уверете се, че може да се справите сами. За страдание даже хора, които постоянно ви оказват помощ, през днешния ден няма да могат да ви поддържат. Ще се наложи да решавате най-трудните въпроси сами. Ще съумеете да постигнете прогрес, в случай че наблегнете на най-важното.

Източник: Марица
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР