ОвенБлизостта с партньора ви днес, ще заздрави връзката ви и

...
ОвенБлизостта с партньора ви днес, ще заздрави връзката ви и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 11 февруари

Овен

Близостта с колегата ви през днешния ден, ще заздрави връзката ви и ще ускори привличането посред ви. Независимо дали връзката ви е сериозна или мимолетна, любовта ви ще пораства и процъфтява. Опитайте се да измененията настройката си и да не се примирявате с обстоятелството, че ви липсва шанс, а да работите върху постигането на задачите си.

Телец

Проявете схващане и не отхвърляйте концепциите на колегата ви преди да сте го изслушали до край. Негативното ви отношение може да има доста неподходящи последици за връзката ви, провокирайки скандал. Няма да липсват спънки през днешния ден, само че това не значи, че няма да се справите с всеки един проблем, стига да деянията мощ, увереност и неизменност.

Близнаци

Вашите положителни планове и тактичност през днешния ден може да бъдат неправилно разбрани от колегата ви и да бъдат признати като демонстрация на уязвимост. Поправете това, защото нежността е вашата мощ. Постарайте се да сте още по-решителни и да не проявявате и капка съмнение, когато става въпрос за взимане на някакво значимо решение. Денят е подобаващ да реализирате нещо огромно, което замисляте от дълго време.

Рак

Усилията ви да деянията схващане към обичания ви човек, ще бъдат подкрепени от разпределението на планетите. Денят ще е удобен, с цел да благодарите на половинката си за всичко, което прави за вас. Вероятно, ще ви е мъчно да се примирите, че шансът не е на ваша страна през днешния ден. Опитвайки се да спечелите от някоя лотарийна или друга игра още веднъж и още веднъж, няма да ви донесе мечтаната облага.

Лъв

За да си отговорите на въпроса дали сте щастливи с индивида до вас, то ще е добре да се замислите дали има огромно разминаване сред това, което желаете и това, от което в действителност имате потребност. Ако откриете салдото, верният отговор ще се появи. Бъдете извънредно деликатни при изкачването и слизането по стълби изключително тук-там с доста хора. Звездите ви предизвестяват да излезете малко по-рано от нормално, с цел да избегнете произшествия от бързане.

Дева

Звездите ще създадат възприятията и страстите, които изпитвате доста по-интензивни. Вероятно, ще сте много по-открити с колегата си през този ден. Колкото и да не ви се има вяра това ще бъде чудесна причина за по-голяма фамилиарност посред ви. Не позволявайте на неприятните събития в живота ви да помрачат деня ви. Опитайте се да се усмихвате повече и да деянията мощна воля като подминавате проблемите.

Везни

Партньорът ви през днешния ден може да бъде в изключително въодушевление и чувството ви ще е като да вървите по тъничък лед. Сегашната позиция на звездите изисква от вас да сте доста по-търпеливи и да изчакате до момента в който нещата се по успокоят. Ако всичко в живота ви върви обратно, то не винете неприятният шанс за всичките ви загуби и несполуки, а се пробвайте да си дадете пояснение дали не грешите някъде.

Скорпион

Колкото по-сериозна става връзката ви, толкоз повече уроци научавате от позволените неточности. И този ден ще е един от тези, в който ще научите нещо ново за колегата ви и метода, по който да поддържате връзка по-ефективно с колегата ви. Късметът през днешния ден ще ви се усмихне, тъй че се постарайте да го употребявате във ваша изгода по допустимо най-хубавия метод. Бъдете рационални с „ благосъстоянието “, което ви се дава.

Стрелец

Възможно е да ви е доста по-трудно да намерите обща тематика на диалог с колегата ви през днешния ден, изключително в случай че ползите ви са прекомерно разнопосочни. Ако половинката ви се опита да ви показа нещо, което я вълнува, то не сменяйте тематиката, а вземете ефективно присъединяване. Късметът няма да е на ваша страна през днешния ден и ще се наложи да деянията много еластичност, с цел да избягате от проблемите, които ви следват. Изчакайте няколко дни, до момента в който нещата се подобрят за вас.

Козирог

Звездите през днешния ден ще са в чудесна настройка да издигнете връзката си на едно по-възвишено равнище. Много е евентуално да настъпи преломен миг в партньорството ви, който да ви помогне да си дадете сметка какъв брой доста обичате колегата си. Задръжте финансите, които имате за момента и отложете всевъзможни вложения, защото шансът през днешния ден няма да е ваш сателит. Вероятността да сте на загуба, в случай че рискувате тъкмо през днешния ден, е огромна.

Водолей

Вместо да изчислявате в проценти пиковете и спадовете във връзката ви, то се пробвайте да си визиите фамилния живот като една крива с възходи и падения. Звездите ще ви подбуден да преосмислите партньорството си по нов метод като покажете положителната си страна. Късметът ви ще е незабележим през днешния ден, тъй че не разчитайте на него. Опасността от неуспех е огромна, тъй че не предприемайте рискови инициативи.

Риби

Планетите и тяхното разположение през този ден ще ви подшушнат да обърнете внимание на себе си и да поработите върху подобряването на външния си тип. Промяна ще внесе прохлада в връзките ви. Звездите поучават да избягвате всевъзможни залози за хазартни игри, в случай че желаете да спрете да губите повече пари. В противоположен случай, има заплаха да затънете в заеми.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР