Овенът няма равен в тълкуването на сънищата, а Лъвът –

...
Овенът няма равен в тълкуването на сънищата, а Лъвът –
Коментари Харесай

Свръхестествените способности на зодиакалните знаци

Овенът няма еднакъв в тълкуването на сънищата, а Лъвът – в духовното излекуване …

Всеки зодиакален знак има податливост към някаква съответна окултна дисциплинираност, макар че може даже да не подозира …

Овен

Представителите на това съзвездие постоянно водят разтревожен живот, правейки доста неща по едно и също време. Това от време на време ги кара да се скитат по света, без да слушат личния си интуиция.

Понякога за Овена е мъчно да начертае граница сред желанията и действителността и по тази причина за него  е значимо да откри връзка със своя вътрешен „ Аз “.

Паранормалните качества на тези хора са свързани с работата на мозъка – покровителстван от Марс. Те обичат да поясняват сънища и дейности. Овенът се интересува от френология и „ четене на личността “, базирайки се на черти на лицето и способи, които дават бързи резултати, като карти и зарове.

Телец

Парапсихологическите качества на Телец се развиват постепенно, само че задълбочено. Неговите свръхестествени качества са свързани с тялото. Например, науката за езика на тялото му се отдава елементарно и естествено.

Покровителката на Телец – Венера – го въодушевява благодарение на музика и топли думи, които им оказват помощ да се провиснал.

Родените под този знак могат да предсказват времето, като подсъзнателно виждат избрани знаци на природата. Телецът ловко може да употребява следните предмети: монети, зарове и банкноти.

Близнаци

Поради интуицията си тези хора виждат всяка нова причинност дълго преди тя да се прояви. Външно наподобява, че Близнаците имат някаква антена или вътрешен радар, който им оказва помощ да изследват света към тях.

Те се занимават интензивно с проучване на хиромантия, графология и проучване на характери. А умелите им ръце и телепатични качества разрешават на Близнаците интензивно да практикуват гадаене с карти таро.

Като планета, която покровителства общуването, Меркурий подарява на този знак явен и открит разум. Но защото постоянно не могат да се концентрират, Близнаците би трябвало да се пазят от прекалено потапяне в многозадачност с цел да не потискат парапсихологическите си качества.

Рак

Те усещат света към тях и мислите на други хора съвсем от самото си раждане. Много хора, изключително мъжете, не желаят да признаят, че имат тези качества. Те инстинктивно схващат преди другите какъв брой топли и почтени ще бъдат връзки или другарства.

Раците постоянно са преследвани от необяснима горест, породена от тяхната настойничка, Луната. Тези хора получават информация за сегашното и бъдещето под формата на видения, които могат да се сравнят с филм, който се прожектира в главата им.

Освен това Раците знаят авансово какво ще каже човек. Те имат подарък за предсказание на събитията на кафе, чаени листа и кристална топка.

Лъв

Лъвовете постоянно имат неочаквани интуиции, които по-късно отминават също толкоз ненадейно. Покровителят на Лъвовете (Слънцето) им дава дарба за духовно излекуване. По предписание те сполучливо предават лечебната си сила на други хора.

Освен това Лъвовете лекуват другите със своя оптимизъм, жизнеспособност и топлота. Интересното е, че доста известни астролози са родени точно под знака на Лъв.

Дева

Представителите на това съзвездие имат невероятни парапсихологически качества, само че, както във всичко останало, и тук показват сдържаността си.

Под този знак са родени доста известни лекари. Живите им очи, способността да запомнят и следят, им оказват помощ във всяка област, без значение дали става въпрос за идентифициране на граматически неточности или слагане на вярна диагноза.

Харесват графологията и разбора на индивида по спонтанни рисунки и мастилени петна.

Воденият от Меркурий вътрешен анализатор на Девите в никакъв случай не бърка. Ако такива хора се научат да разпознават и вярно да интерпретират възприятията си, те ще осъзнаят, че са на верния път към единение с естествената мъдрост.

Везни

Частично парапсихологичните качества на Везните се демонстрират в телепатия, обвързвана с всичките пет сетива. Родените под този знак избират да употребяват хромотерапия, лекуване с музика, ароматни масла, както и терапия с цветя.

Везните харесват всичко, което е обвързвано с Изтока, и по тази причина те могат да се увлекат от китайската астрология, гадания по книгата на измененията и хипнозата.

По време на публични мероприятия качествата на Везните се задействат, което им разрешава безусловно да усетят атмосферата.

Скорпион

Представителите на тази зодия се интересуват от тематики, които са отвън границите на човешкото знание. Вътрешното предпочитание да познаят любовта и да се задълбочат по-дълбоко в тайните познания, постоянно им дава богат опит в региона на въпросите за живота и гибелта.

Дълбочината и силата на Плутон дава опция на Скорпион да проучва предишното и да търси отговори на   такива въпроси – по какъв начин е изчезнала Атлантида.

Ако Скорпион желае изцяло да разкрие парапсихологическите си качества, тогава той ще се нуждае от добър ментор, който да го управлява.

Стрелец

Предвид интереса на Стрелците към философията и религията, те умерено могат да бъдат наречени отлични откриватели. Техният настойник Юпитер им дава податливост да виждат  пророчества, даже макар тяхната опозиция.

Тези хора постоянно приказват първи за нещо, което след това се оказва доста значимо. Те следват напълно разнообразни културни вярвания и убеждения. Те обичат да разбират научни обстоятелства и да се срещат с антични легенди. Но в проучването на античните религии и наблюдението на огъня Стрелецът няма еднакъв.

Козирог

Представителите на този знак харесват обстоятелства и логичност.За Козирозите е мъчно да одобряват това, което не може да се изясни с логичност или да се потвърди по някакъв метод. Те са прекомерно загрижени за материалната страна на живота, с цел да мислят за своите душевен качества.

Благодарение на покровителството на Сатурн, Козирогът има власт над камъните, тъй че в случай че има предпочитание да развие шестото си възприятие, би трябвало да се обърне към камъните.

Тези хора могат елементарно да научат техниката на потребление на кристали, кристална топка, както и уменията за „ четене “ на индивида по черти на лицето и форма на тялото.

Водолей

Любопитен по природа, Водолеят се отличава със мощно предпочитание да научи тайните на Вселената, недостъпни за нас, за индивида, за макро- и микрокосмоса.

Освен това Водолеят се интересува интензивно от биоритмите, психическите проби и парапсихология. Те могат да оказват помощ на себе си и на други хора посредством разнообразни способи за себепознание и познаване на света.

И постоянно имат неочаквани проблясъци на просветление, ентусиазъм и осъзнаване на същността на нещата.

Риби

Свръхчувствителни по природа, и затваряйки се в себе си, Рибите се пазят от всевъзможни разтърсвания и контузии на външния свят. Те би трябвало да схванат обаче, че несъразмерното зацикляне може да ги вкара в тежка меланхолия.

Разчитайки единствено на себе си, в последна сметка те могат просто да се задушат от неконтролирана прочувствена детонация. Техният настойник Нептун може да им отвори пътя към разнообразни равнища на схващане и подсъзнание. Рибите имат дарбата да виждат неспокойни, само че оракулски сънища и видения.

Те харесват хромотерапията, рефлексологията и лечението с   и аромати. Те могат да гледат на кафе и са положителни в потреблението на кристално кълбо.

cluber

Свръхсъзнанието – неограниченият източник на обилие, благополучие и благоденствие

 

Може би някои от вас ще сметнат, че тази публикация попада строго в категорията езотерика, обаче, не бързайте с изводите, тъй като всяка идея има право на живот. В тази статия…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР