Овен Този вторник няма да ви натовари, независимо от факта,

...
Овен Този вторник няма да ви натовари, независимо от факта,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 27 март

Овен
Този вторник няма да ви натовари, без значение от обстоятелството, че е работен ден. Приготвили сте се за борба, само че никой няма желание да води война с вас. Отпуснете се. Очакват ви нови другарства.

Телец
Днес проверявайте подробно информацията, която получите, изключително в случай че касае работата ви. Подлагайте на подозрение всяко изложение на обстановка, на която не сте били очевидци. В противоположен случай може да предприемете неверен ход.

Близнаци
През този ден ще научите загадка информация. Освен това няма да е мъчно да отгатнете какво мисли конкуренцията. Доверете се на интуицията, с цел да имате цялостно преимущество.

Рак
Това е подобаващ ден, в който да започнете нов метод на живот, обвързван с възстановяване на здравето ви. Поставете си високи цели, с цел да може да извършите най-малко половината от тях.

Лъв
Това е ден, в който ще получите първите резултати от ваша скорошна активност. Дори да си мислите, че имате за наваксване в работата, в този момент не е моментът да се натоварвате.

Дева
Очаква ви доста деен ден. Ще би трябвало да се съобразите с темпото. Ако не го мислите толкоз, няма да ви е доста мъчно. Вечерта ви чака приятна изненада от страна на половинката ви.

Везни
Този вторник ще получите поддръжка от близките и най-много от страна на сътрудниците ви. Вашата задача ще бъде да не пропуснете никого, който заслужава признателност измежду сполучливия свършек на деня.

Скорпион
Очаква ви прелестен и даже нехаен ден, в който измежду отговорностите ви ще имате доста време за фантазии и проекти. Представяйте си самоуверено бъдещето, тъкмо такова, каквото го желаете.

Стрелец
През този ден може да се обогатите материално. Не бързайте да се възползвате, а помислете по какъв начин най-добре може да инвестирате полученото.

Козирог
През този ден ще ви е мъчно да научите истината и по какъв начин действително стоят нещата. Може би ще ви би трябвало повече откровеност към хората, от които я търсите. В подмяна от вас също ще се желае реципрочност.

Водолей
Очаква ви сбъдване на предпочитание. Ще получите това, което желаете, само че е добре да имате добре преценени стремежи. Полученото няма да може да се върне.

Риби
Денят ще е кондензиран с доста обич, която сте заслужили, само че би трябвало да поддържате. Отношенията имат потребност от непрекъсната грижа.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР