Овен Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте

...
Овен Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 11 октомври 2023 г.

Овен
Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте това, което са създали другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса поради груповите финансови средства или поради някакво завещание. В любовта избягвайте непотребната импулсивност и ината.
Телец
Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща. Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията.

Близнаци
Не е значимо, кой ще Ви направи това предложение и какъв брой многообещаващ ще наподобява той. Но при всички положения би трябвало да помните едно: в случай че това е прекомерно хубаво, с цел да бъде истина, най- евентуално в действителност не е. Сега за вас изобщо не е мъчно да приспите своята зоркост с няколко похвали, изключително в случай че са от човек, който харесвате. Ако имате подозрения, помолете за помощ. И не давайте достъп до портфейка си или кредитната си карта, до момента в който не сте изцяло сигурни.

Рак
Колкото са по-смели Вашите инициативи, толкоз по-голяма е вероятността за триумф. Днес можете да разчитате на поддръжката освен на звездите, а и на целия свят. Денят е подобаващ за урегулиране на финансови различия и разискване на въпроси, свързани със заработка на някакво заплащане, или систематизиране на приходите вътре в компанията. Атмосферата в фамилията няма да може да се назова удобна, защото сте натрупали прекомерно доста искания един към различен. Постарайте се, да обсъдите всичко умерено. Проявете голямо самообладание и любезност, и ще съумеете да избегнете кавгите.

Лъв
Всичко, което през днешния ден Ви каже Вашият обичан човек, ще смятате за някаква нелепост, и то не постоянно с съображение. Отгоре на всичко ще бъдете „ обзаведени ” с изменчиво въодушевление. На процедура това може съществено да обиди Вашата половинка и затов а не би трябвало да се увличате прекомерно. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на непосредствен Ваш човек.

Дева
Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под надзор, когато получите голям сърпрайз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сърпрайзът потвърждава, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя, да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите остарялата рутина обратно. Всичко ще се подреди без Вашето присъединяване. Вие би трябвало единствено да се наслаждавате.

Везни
Ако сте забелязали, че напоследък разправиите във Вашето семейство са станали прекомерно доста, пробвайте през днешния ден да си дадете сметка за техните аргументи. И е желателно да извършите това не сами, а двамата дружно! Постарайте се, диалогът да е спокоен и градивен, а да не прерасне в следващия спор!? може и това да се случи...

Скорпион
Ограниченията на скоростта способстват за по-голяма сигурност по пътищата. Ако карате прекомерно бързо, следствията може да бъдат доста печални. В живота, както и на пътя, съществува негласна пределна скорост, а Вие сте на път да я надвишите. Забавете малко! Това ще бъде потребно и за Вашето здраве, и за Вашето прочувствено положение, и за Вашите нови връзки с някого. Свалете крайници от педала на газта. Почти сте прескочили нещо доста забавно, а скоро ще стане нещо, на което бихте желали да се насладите както би трябвало. Освен това, когато запазите темпото, за околните Ви ще бъде по-лесно да бъдат близо до Вас.

Стрелец
Денят е удобен за домашни занимания. Днес ще бъдете впечатлителни и вглъбени в себе си и в личните си страсти. На работа ще може да деянията своя капацитет. Може да поемате нова работа, отговорности и отговорности, тъй като всичко ще бъде по силите Ви. Може да деянията фикция във всекидневната работа, която ще Ви разреши да внесете нещо ново. В околните връзки се предлага да бъдете чувствителни и откровени.

Козирог
През този ден към Вас могат да стават значими и значили събития, само че напълно не е наложително те да Ви засягат директно. Много е евентуално да се наложи да се тадвате на триумфа на своите другари и родственици, или да се възползвате от тяхната поддръжка и застъпничество. Времето е уместно за запознанство с известни персони за общо разширение на кръгозора. Възможно е малко пътешестване с познавателна цел. Най-голям триумф може да очаквате в необикновените посоки.

Водолей
Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свъразни с много особени усеща, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка обстановка, да му кажете това. Разбира се, не постоянно печелите в казиното на живота, само че понякога Ви се пада джакпота.

Риби
Хубав ден за решение на значими парични въпроси и вложения. Прекрасните фамилни и сантиментални връзки ще Ви създадът щирок поток от витална сила. Старайте се да употребявате свободното си време за задълбочено проучване на научни или метафизичен въпроси, или се заемете с медитация.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР