Овен Овните са податливи на финансови мошеничества спрямо тях в

...
Овен Овните са податливи на финансови мошеничества спрямо тях в
Коментари Харесай

Хороскоп 8 февруари: Тежки часове чакат тези 2 зодии

Овен
Овните са податливи на финансови мошеничества по отношение на тях в понеделник, ще претърпите загуби. Бъдете деликатни. Има възможност да сте доста обезпокоени във връзка неприятно уведомление. Характеристиката на професионалния ви ден се състои в смяна на работното място и покачване за множеството от вас.

Телец В понеделник за доста от Телец е присъща смяната на местожителството, евентуално е обвързвана със тръгване в чужбина. В тази връзка през днешния ден сте нервни и малко несъответстващи в деловата си активност. Трудно изпълними са плануваните ви срещи и контакти. Внимавайте, тъй като и вие през днешния ден елементарно можете да бъдете излъгани.
Близнаци
В понеделник Близнаците ще се стремят към положителни резултати в работата си с желание за финансова сигурност. Има възможност от дезорганизирани дейности и безредица. Ще чувствате задръжки за реализирането на нужните ви пари. Служебни компликации ще преодолеете благодарение на сътрудник. Излишен абсолютизъм демонстрират мъжете Близнаци.

Рак
Малко комплицирани сте през днешния ден и в желанието си да бъдете потребни може да изпаднете в неизгодни и даже смешни позиции. Силно прочувствени сте във връзка сполучлив прелом в живота ви. Възможни са нови вероятности за домашния ви статут, а съблазнително предложение от страна на близки или родственици дефинитивно ще стабилизира бюджета ви.

Лъв
Щастлив ден за Лъвовете е понеделник. Печеливши са позициите на предприемачите и хората, чиито специалности са правото, науката и изкуството. Звездите ви дават късмет във всички сфери. В понеделник положението на финансите ви се трансформира към положително. Денят е с вероятността за материална подсигуреност и облекчаване на желанията.

Дева
Понеделник е добър и сполучлив ден. Положителната промяна за финансите няма да подмине и Девите. Някои от вас ще имат съществени материални придобивки, а други ще задоволят потребността си за покупки. Ще имате и действителните благоприятни условия за изява на професионализма си, а на работното място ще се чувствате задоволени и сигурни.

Везни
Стабилитетът и материалната ви сигурност са блестящо изразени в понеделник, макар че заслугата не е напълно ваша. Основна роля за самочувствието ви играят околните ви с в действителност дейности за прогрес. Дори и да сте имали някакви терзания по проблем, понеделник ще ви изненада с промененото състояние на нещата и удобните резултати.

Скорпион
Скорпиони, разчитайте на приятелите си. Понеделник се явява с нови връзки и благоприятни условия за изява, точно с поддръжката на другари. Вие сте много очарователни, а с честността си можете да грабнете доста сърца. Вероятно понеделник се явява тъкмо подобен ден за вас, в който ще съумеете да изградите на база благосклонност нови другарски връзки.

Стрелец
Характерна е служебна смяна при Стрелците в понеделник, обвързвана с професионаллните ви умения. Някои от вас ненадейно ще получат пари, дадени назаем. Този ден идва и с доста приятни вести за материални придобивки. Бизнесът е доста сполучлив при партниране, в случай че е в съдружничество, може да имате някакви проблеми. Отложете оправянето им, тъй като има неизяснени условия.

Козирог
В понеделник Козирозите ще потвърдят кадърностите си, а това ще се отрази доста добре на финансите ви и професионалните отговорности. Характерна е обявата за покачване в службата при доста от Козирог. За други представители на знака съществува някакво събитие, което ще повлияе на духовната ви смяна. Ще присъствате на събитие, което отказвате да удостоите с вниманието си, само че в този момент е неотложно да сте там.

Водолей
Понеделник е доста сполучлив и носи облаги за Водолеите. Те са свързани с промени в бизнеса и социална изява за хората на изкуството и интелектуалния труд. Иначе за финанси и материални осигуровки не може да се приказва през днешния ден, защото пораждат проблеми. Проблематично за вас минава служебният ден. Тягостно и с досада ще вършите ежедневните си задания.

Риби
Тежък е понеделник за Рибите, през който би трябвало да се преценявате с другите и да вършиме взаимни отстъпки. Много сполучлив е професионалният ден, като можете да се радвате на вниманието на шефа и желанието му да ви служи или облекчи откъм отговорности. Няма да останете незабелязани, вашето старание се радва на огромно утвърждение от началниците. Тотални промени в бизнеса и взаимоотношенията с сътрудници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР