Овен На Вашия любим човек днес ще се наложи, да

...
Овен На Вашия любим човек днес ще се наложи, да
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда 15 ноември 2023

Овен
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи, да извърши няколко не доста приятни отговорности, което в забележителна степен ще се отрази на неговото въодушевление.За страдание - и на Вашето също, защото всички свои прекарвания и нелицеприятни мнения, той обилно ще споделя с Вас.
Телец
Опитвате се да съумеете с всичко, и по тази причина не успявате нито на една активност да отделите задоволително внимание и време. Това се отнася и за персоналния Ви живот.Ако имате обичан човек, бъдете уверени, че това мощно го наскърбява. А в случай че нямате – в близко време няма и да се появи: за него просто няма да Ви доближат време, сили и сила.

Близнаци
Ще имате сполучлив ден, в случай че деянията не непримиримост, а еластичност. Много ще Ви е нужно умеенето да се договаряте, изключително в случай че имате планувани настоятелен срещи. Няма смисъл да настоявате на своето, само че да се вслушате в събеседника и да му паравите предложение, което да го заинтересува, е просто нужно, и дори наложително. Няма да Ви бъде мъчно да угодите на околните си, както и да кажете тъкмо това, което желаят да чуят, или да оправите връзките, в които напоследък е имало пукнатини. Само че освен това надали ще си изясните, какво в действителност желаете, и от това ще се почувствате не напълно удобно...

Рак
Днес няма да взимате близо до сърцето си дребните компликации, и по тази причина може да прекарате деня доста прелестно. Дори и недоброжелателите надали ще могат да скапват настроението Ви, само че околните Ви хора ще съумеят да го създадат. Проблеми ще пораждат по време на общата работа, взаимните проекти и съдействие във всякаква форма. Има още един препъни-камък - това са парите, с които Вие се разпореждате напълно не по този начин, както биха желали членовете на фамилията. В резултат на това много постоянно ще чувате упреци в претрупаност, липса на предвидливост, и дори в нарцисизъм.

Лъв
Ако си визиите живота си като боксов мач, а съперникът - като прекомерно самоуверен човек, бихте спечелили една съкрушителна огромна победа! Приенете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предсто Ви още един рунд! Ще се наложи много да се постараете, с цел да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате доста сили, с цел да можете да се докажете, само че не би трябвало да се надявате на неотдавнашен триумф. Просто се старайте да не се разконцентрирате.

Дева
Денят ще е дискомфортен и под напрежение. Ще Ви бъде мъчно да се разберете с близките и ненадейно ще си дадете сметка, че околните не споделят Вашите възгледи и напълно нямат желание, да търсят компромисно решение. Не се отчайвайте! Да се договорите и да постигнете до едно мнение, е въпрос на малко изчакване. Сега е нужно да запазите мира и да избягвате споровете. Може да започнете да се съмнявате в себе си, а в следствие и да се откажете от доста положителни хрумвания, които наподобяват сложни за реализация. Към всяко решение през този ден се отнасяйте умерено и не го считайте за дефинитивно: скоро ще измененията мнението си.

Везни
Използвайте деня, с цел да извършите нужните систематизирания, и да доведете до край всички от дълго време стартирани неща. Не си заслужава да се захващате с нещо ново, изключително в случай че нямате благонадежден асистент. Проблема е в това, че през днешния ден ще Ви е изключително мъчно да оцените размера на работата и, надценявайки своите сили, ще се ангажирате с неща, с които по-късно мъчно ще можете да се справите. С измененията от персонално естество също не би трябвало да бързате: следствията им ще са не напълно такива, каквито очаквате. Накратко: това не е оня ден, в който би трябвало да деянията увереност и самодейност, и по тази причина по-добре стойте в сянка.

Скорпион
Не форсирайте през днешния ден събитията в персоналния си живот, даже това прекомерно доста да Ви се желае. Постарайте се за на никое място да не бързате, умерено да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият обичан човек.

Стрелец
Денят е удобен за тези, които са подготвени да работят доста, настойчиво и с минимални почивки. Настойчивост, старание и отвращение за отстъпки в неподходящи условия Ви оказват помощ да укрепите своите позиции, да завоювате доверието на авторитетни хора, на управлението и уважаваните сътрудници. Днес няма да Ви се наложи да прилагате героични старания, с цел да се покажете от най-хубавата си страна. Възползвайте се от това и укрепете своите позиции. Много забавна картина се оформя в областта на персоналните връзки. Очакват Ви огромни изкушения, свързани с някакви събития от предишното и с отдавнашни благосклонности. Да попаднете в капан е много елементарно, само че да се раздерат паяжините на илюзиите и спомените, ще бъде комплицирано.

Козирог
Трябва да снижите темпото на работа. За начало на нов бизнес денят е несъответствуващ... Оценете направеното и се насладете на достигнатите резултати, простете на себе си и на другите неволните пропуски. През този ден не е желателно да организирате настоятелен срещи, публични договаряния, както и да влизате в безполезни пререкания с висшестоящи лица или с непрекъснати сътрудници. Ако е нужен сериозен раязговор и не можете да го отложите, изберете за разговора приятна неофициална конюнктура, позволяваща и на Вас и на другия човек, да се чувствате оптимално свободно и доброволно.

Водолей
Днес и сами няма да знаете, какво желаете от своя обичан човек. Като разследване от това няма да знаете и какво може да очаквате от него - всяко деяние и всяка негова реакция на Вашето държание, ще провокират у Вас негативни страсти. Постарайте се просто нищо да не очаквате - по този начин може би е по-лесно...

Риби
Благоприятен ден за търсене на съдружници и помощници, за водене на договаряния и за сключване на контракти за съдействие. Много сте прозорливи и по тази причина вършиме рационални и действителни проекти, които няма да е мъчно да реализирате в живота. Много прекрасен ден за договаряния с авторитетни хора, евентуални вложители и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте съумели да се затъжите. Ще Ви зарадва известие, получено от друго обитаемо място. Възможно е малко само че прелестно пътешестване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР