Овен Днес може да се борите с някаква нерешителност или

...
Овен Днес може да се борите с някаква нерешителност или
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за днес

Овен
Днес може да се борите с някаква колебливост или неспокойствие. Възможно е да сте прекомерно покрай даден проблем, с цел да го видите ясно и с цел да го откриете, единственият метод е да се отдръпнете от него.

Телец
Обстоятелствата може да са такива, че да имате по-големи отговорности. Днес обаче и идващите няколко дни не са идеални за бързо взимане на решения. Помислили сте, че може да тълкувате неправилно сигналите на другите.

Близнаци
Днес животът може да е малко безреден и е елементарно да се почувствате разсеяни. Изглежда, че сърцето ви желае едно, а мозъкът ви друго. Следете да не пропуснете значими детайлности или да разберете погрешно инструкциите.

Рак
Може да ви е мъчно да се концентрирате. Ще има дразнещи неща към вас, само че се пробвайте да не се поддавате на раздразнението. Позволете си лукса да се отпуснете, въпреки не постоянно да е елементарно да освободите мозъка си от мислите.

Лъв
Някой може да се опита да ви изложи през днешния ден, тъй че внимавайте на кого какво казвате. Макар че е добре да имате доверие на хората, значимо е да знаете на кого в действителност можете да се доверите. Ако сте споделили нещо, допустимо е да се обърне в един миг против вас и да желае да ви „ ухапе “.

Дева
Луната ще прекара по-голямата част от деня във вашия знак, внасяйки повече цвят във вашия прочувствен свят. Въпреки че проектите и задачите ви за връзките ви са огромни, най-добре не бързайте с нещата.

Везни
Това, което желаете, може да е в несъгласие с това, което смятате за най-хубаво или най-логично. Можете също по този начин да се почувствате малко раздрани сред желанието си да разнообразите и устрема си да се фокусирате върху едно нещо сега.

Скорпион
Днешните сили акцентират потребността от баланс във вашия живот. Можете да мислите по един метод, само че да усещате нещо напълно друго. Може да се пробвате да угаждате на някого и в това време да се стремите към самостоятелност.

Стрелец
Не очаквайте прекалено много от никого през днешния ден, в това число и от себе си. Подгответе се за потушаване на пожари незабавно щом стартира да пуши. Ако се разминат нещата, още по-добре. Ще се разсеете малко с едно или друго нещо - може би просто някой сътрудник или комшия, който няма да спре да клюкарства.

Козирог
Нещо може да притегли вниманието ви през днешния ден и е значимо да се запитате дали в действителност имате потребност от това или просто го желаете. В момента сте изключително склонни да запълвате избрани празнини с материални богатства.

Водолей
Не забравяйте дипломацията в връзката си. Нежелателно е да обсъждате чувствителни тематики с обичания човек. Измислете нещо вълнуващо, нетрадиционно, внесете малко обновяване във връзката си.

Риби
Днес вие сте доста податливи на въздействието на други хора; елементарно е освен да ви убедят, само че и да ви заблудят. Звездите ви предизвестяват да не си губите на вятъра времето и да не се превръщате в Майка Тереза за всеки. Не се съгласявайте с всяка молба за помощ, имайте поради личните си ползи и прекарайте време с индивида, с който ви е прелестно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР