Овен Днес денят изглежда доста по-оптимистичен, но все пак разчитайте

...
Овен Днес денят изглежда доста по-оптимистичен, но все пак разчитайте
Коментари Харесай

Хороскоп за 3 ноември: Тези 3 зодии трябва много да внимават

Овен
Днес денят наподобява много по-оптимистичен, само че въпреки всичко разчитайте на личните си старания. Приятели ще Ви оказват помощ, само че самодейността и водачеството би трябвало да са Ваши.

Телец
Ще би трябвало да намерите верния метод, към хората, с които работите дружно, в случай че желаете да постигнете резултат. Цупенето и сърденето несъмнено не са метод за справяне с сложни обстановки. Разсъждавайте като зрели хора и не трупайте обиди в душата си.

Близнаци
Не е елементарен ден, само че в случай че измислите някоя игра и извършите нещата друго, можете много да подобрите настроението си. Бъдете изобретателни, търсете позитивното във всяка обстановка, а безспорно има такова.

Рак
Не драматизирайте прекомерно нещата от живота. Спомнете си оня надпис на пръстена на цар Соломон - и това ще мине. Животът е като дишането - след всяка тъга идва наслада и след това отново изначало. Важното е да запазите вътрешна резистентност без значение през какво преминавате. Бъдете като дъб.

Лъв
Мислите се трансформират в настроения, а настроенията в дейности, тъй че внимавайте по какъв начин мислите. Опитайте да виждате изгодите от нещата към себе си, а не да се борите с вятърните мелници от предишното. Бъдете продуктивни.

Дева
Много неща таите в себе си, някои даже не желаете да изявите на открито. По-важното е да не давате на тези 'неща' да Ви разстройват и объркват. Подходящ ден да подредите страстите си, да се разберете сами със себе си и за какво пък да не се почувствате радостни от това.

Везни
Колебанието като че ли е второто Ви име. Разбира се има учредения за това, само че е значимо да вземете решение. Решенията са точно това, което носи вътрешна резистентност. Избирайте по отношение на сърцето си, по този начин няма да останете разочаровани от избора си.

Скорпион
Усещате най-вероятно сгъстяващата се сила в себе си. Въпросът е накъде ще я насочите. Винаги имате избор в коя посока да тръгнете - на мрака или на светлината, само че и следствията също ще дойдат при Вас рано или късно. Решавайте умно.

Стрелец
Признайте грешките си, по това се познава силата на човек, само че още по-голяма мощ е да съумеете да ги поправите. Можете, просто го направете.

Козирог
Наистина имате потребност от съответни резултати, с цел да усетите, че вършиме нещо. А не сте ли се замисляли, че по-важни даже от резултатите са връзките с хората, с които дружно вървите. Дали не пренебрегвате едното поради другото, коства си да се замислите.

Водолей
Определено Вие ще би трябвало да изнесете по-голямата част от дилемите, само че пък това си е такава школа и толкоз доста ще научите, че си коства всички старания. Не съжалявайте, действайте.

Риби
Сякаш попивате цялото напрежение на обществото. Вие сте хората лакмуси за това, което се случва. Важно е да намирате време, с цел да се отърсвате от всичко това, с цел да разберете какво чувствате самите Вие. Дайте си време, отделете най-малко половин час за разходка под есенните дървета, свържете се с природата, пречистете се.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР