ОВЕН - Бъдете готови за неочаквани трудности и закъснения. Те

...
ОВЕН - Бъдете готови за неочаквани трудности и закъснения. Те
Коментари Харесай

Важна зодия получава пари, друга е цар на деня

ОВЕН - Бъдете подготвени за непредвидени компликации и закъснения. Те няма да ви попречат да постигнете задачата си, само че ще би трябвало да положите доста старания. Днес ще има повече несъгласия и разногласия. Ще излезете победител от тях, само че ще е заметка на връзките ви с близките.

ТЕЛЕЦ - Струва си да се концентрирайте върху работата. Днес постигнете забележителен триумф. Много от смелите ви инициативи ще бъдат съпроводени от шанс. В същото време е малко евентуално потвърдените способи да бъдат ефикасни, а препоръките на другите евентуално ще бъдат безполезни. Бъдете подготвени да импровизирате.
-->
БЛИЗНАЦИ - В началото на деня мъчно ще се фокусирате върху дилемите си. Твърде постоянно хората към вас ще ви разсейват с въпроси и празни приказки. Възможно е хора, от които в последно време страните, да пожелаят да поддържат връзка с вас. Разговорите с тях надали ще са приятни, само че сигурно ще можете да извлечете някаква изгода.

РАК - Днес ще се появят нови хрумвания и с огромен възторг ще се заемете с тяхното осъществяване. Хората към вас няма да схванат незабавно какво сте намислили, само че въпреки всичко ще се опитат да ви поддържат. Може да разчитате на остарели познати във всичко, само че би трябвало да сте нащрек с новите.

ЛЪВ - Колкото повече хора знаят за вашия триумф през днешния ден, толкоз по-добре. Отговорете в детайли и без подправена невзискателност на многото въпроси, свързани с делата, с които сте се справили ослепително през последните дни. Скоро може да получите примамливо предложение, с което доста ще увеличите приходите си.

ДЕВА - Опитайте се да обръщате внимание на дребните неща. Това, което наподобява нищожно в този момент, може да бъде значимо по-късно. Тежък ден чака представителите на знака, които през днешния ден ще се заемат с нещо напълно ново. Ще отнеме време, с цел да схванат всичко и да се ориентират по какъв начин най-добре да работят.

ВЕЗНИ - Днес способността ви да преговаряте с разнообразни хора и да намирате метод към тях, с цел да реализирате концепциите си, ще ви е извънредно нужна. Не постоянно ще е елементарно, само че с вашия натурален сексапил и изключителни дипломатически умения ще се справите добре. Очаквани пари няма да дойдат, по този начин внимавайте с разноските.

СКОРПИОН - Не губете време за дреболии и ще имате опция да извършите повече от плануваното. Ще получите и помощ без да се постанова да обяснявате какво би трябвало да се направи и за какво. Преговорите с хора, с които неотдавна сте се срещнали за първи път ще вървят мъчно, по тази причина проявете самообладание.

СТРЕЛЕЦ - Рутинните задания през днешния ден ще ви затруднят малко повече от нормално. Възможно е ненадейно да зародят някои дребни недоразумения, които ще доведат до неточности. Околните мъчно ще ви схващат и това може да докара до спор. Но ще и има доста приятни моменти, един от които ще бъде среща с обичан човек.

КОЗИРОГ - Най-важните въпроси през днешния ден би трябвало да обсъждате в спокойна атмосфера. Така по-лесно да намирате верния звук и точните думи, с цел да заинтригувате събеседниците си. Не са изключени и някои необикновени бизнес оферти. Ако обмисляте да промените работата си, през днешния ден е вашият късмет да го извършите.

ВОДОЛЕЙ - Няма да е елементарно да запазите успокоение. Сутринта ще сте много напрегнати и по това време всяка дреболия може да ви извади от равновесие. Добре, че наоколо ще има хора, подготвени да ви поддържат и оказват помощ, в случай че имате потребност. Така че няма да останете сами с проблемите си и скоро обстановката ще се промени към по-добро.

РИБИ - Чувствате се уверени и може да поемате сложни задания. Днес сигурно ще се справите доста добре с тях. Пред каквито и провокации да се изправите, бързо ще намерите удачно решение. Много от вас ще разчитат и на богатото си въображение, което ще помогне за ексцентричните хрумвания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР