Овен Ако е възможно отложете срещите и работата за деня.

...
Овен Ако е възможно отложете срещите и работата за деня.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 5 декември

Овен
Ако е допустимо отложете срещите и работата за деня. Въпреки дългата отмора ви е нужно още време, с цел да възстановите силите си. Не правете взаимни отстъпки по отношение на здравето ви. Ако още не сте съветвали с вашия доктор, е време да го посетите.
Телец
Планирайте значимите неща за осъществяване в първата част от деня. Партньорските връзки и взаимната работа ще бъдат извънредно плодотворни. За този ден не е целесъобразно да вършиме разбори. Разграничавайте мечтаното от действителното.
Близнаци
Очаква ви кондензиран ден в работата. Пазете се от неточности и недоразумения. Най-добре не се осланяйте на непозната помощ, по този начин най-малко ще знаете, че грешките са си ваши. Не започвайте нови планове. Ако са се натрупали остарели отговорности се справете първо с тях.
Рак
Денят ще бъде под напрежение, само че кондензиран с потребни за вас събития. Може да срещнете хора, с които от дълго време сте изгубили връзка. Самотните представители на знака ги чака среща с човек, с който може да стартират връзка. На всяка цена избягвайте споровете.
Лъв
През този ден ви чакат съществени въпроси за решение. Възможно е да възникне недоразумение в фамилията. Всичко ще се оправи с доста успокоение и религия. Пазете парите си и не ги влагайте в съмнителни покупко-продажби. Обсъдете с колегата си проектите ви за лятната отмора.
Дева
Днес е ден, в който може да зарадвате околните си с дарове. Ще имате блестящи хрумвания, тъй че не се скъпете. Времето е уместно и за обмисляне на пътешестване или отмора. Очаква ви и добра вест, която ще внесе сериозна смяна в живота ви.
Везни
Днес ви следва виновен диалог или среща, свързани с родителите на вашата половинка. Ако от дълго време отлагате това събитие, няма накъде повече да бягате. Все отново визитата няма да продължи постоянно, за това не се опасявайте толкоз доста.
Скорпион
Усилията от последните дни не са останали незабелязани и през днешния ден ви чака вест, обвързвана с повишението на приходите ви. Денят е подобаващ за договаряния, приемане на посетители от чужбина, диалози по финансови въпроси със спонсори и авторитетни лица.
Стрелец
През този ден ви чакат някои промени в професионалната сфера. Възможно е да се чувствате прекомерно изнервени и неспокойни. Бъдете деликатни по време на път. Ако имате опция прекарайте деня вкъщи.
Козирог
Денят няма да е от най-лесните. Бъдете деликатни към здравето си. Ако сутринта не се чувствате добре останете у дома. Следобяд ви чакат забавни срещи и даже сантиментални прекарвания. Ще може да разчитате на помощ от страна на околните и приятелите.
Водолей
През този ден може да ви налегне горест. Струва ви се, че животът тече прекомерно бързо. Не че това не е по този начин, само че меланхолията няма да усъвършенства нещата. Има доста радостни моменти, които да си спомните и още повече, които занапред ви чакат.
Риби
Днес не приемайте прекомерно персонално всичко, което може да се случи. Ще ви се наложи да положите много старания, само че в последна сметка всичко ще има позитивен край. В работата се въздържайте от влизане в спор с шефовете ви. Денят не е подобаващ за изясняване на персонални връзки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР