Овен – Скъпи Овни, месец октомври ще ви донесе много

...
Овен – Скъпи Овни, месец октомври ще ви донесе много
Коментари Харесай

Пълен хороскоп за всички зодии за октомври

Овен – Скъпи Овни, месец октомври ще ви донесе доста сила. Дните ви ще бъдат изпълнени с неспокойствие и динамичност. Ще бъдете решителни и сполучливи в работата, само че по-несигурни в прочувствен проект. Месецът ще бъде съвършен за нови инициативи и за реализиране на задачите ви. Ще би трябвало да съставите проект за деяние и да го следвате правилно. Имате силата, която е нужна, с цел да проправите своя личен път и да преодолеете всяко затруднение.
Марс в Близнаци ви прави витални, дейни и също много борбени. Меркурий се завръща във Везни и ще е в съпротива с вашето рождено слънце и затова ще би трябвало деликатно да преценявате думите, желанията, решенията си. Вероятно на мнозина ще се наложи през октомври да вършиме избори, които изискват отделяне от възприятията и справедливи оценки на плюсовете и минусите на дадена обстановка, на положително и неприятно.
След средата на месеца интензивните ритми отшумяват и вие ще бъдете по-реалистични и практични, наблягайки на финансовото си развиване. Не се опасявайте от измененията, тъй като без тях няма напредък.
Като цяло октомври е месец, който изисква да разберете по-добре някои неща, само че най-много да извършите равносметка на целите си. Защото, в случай че е правилно, че в този момент сте на една крачка от постигането на вашите цели и фантазии, в това време ще би трябвало да решите кои аспекти от живота ви би трябвало да бъдат изменени и по какъв начин. Накратко, ще би трябвало да създадете своя лична формула, своя персонална рецепта, тази, която ви разрешава да създадете живота, който желаете.

Телец – Скъпи Телци, ще прекарате по-голямата част от октомври, занимавайки се с професионални въпроси. Що се отнася до работата, месецът се чака да бъде много претрупан! Меркурий, позициониран във вашия шести дом, зоната на хороскопа, която символизира работата, ежедневния живот и здравето, съставлява значим миг за реорганизиране на някои аспекти от вашето работно измерение. Въпреки че Меркурий няма директен контакт с вашия знак, той към момента има какво да ви научи, да ви накара да разберете стила си, избора си и усъвършенстването на всички изразителни и креативен форми, на които сте майстори. Защото точно творчеството в този миг може да предложи най-хубавите решения за справяне с тези комплицирани житейски обстановки, които от време на време могат да станат елементарни, с помощта на смяна на гледната точка.
Знаете по какъв начин да се борите и по какъв начин да успехите най-после. Не позволявайте на изтощението обаче да ви събори; резултатът ще ви ободри. В последната десетдневка на месеца ще съумеете да намалите ритъма и да се отпуснете. Обърнете внимание на разноските, които с Марс във втори дом (на парите), желаете или не, могат да порастват стремглаво!
Вие знаете по какъв начин да балансирате персоналния и професионалния си живот. Можете да се възползвате от това време, с цел да подобрите обществения си имидж и да извършите вътрешните си стремежи. Вашата самостоятелност ще бъде вашата мощна страна, дружно с самодейностите, които ще предприемете, с цел да насърчавате избрани обстановки.
Краят на месеца ще повлияе на прочувствените ви взаимоотношения. Ако сте във връзка, настроението е на път да стане избухливо и държанието ви ще бъде доста капризно и несигурно. Само мощните, основни връзки ще останат недокоснати.

Близнаци – Скъпи Близнаци, през октомври в професионалния живот шансът ще бъде на ваша страна и ще ви вдъхне нужната убеденост, с цел да постигнете сполучливи резултати. От началото на месеца ще съумеете да разрешите проблеми, с помощта на изключителните си отзивчиви умения. Възползвайте се от благосклонността на планетите, с цел да разпространявате проектите си. Резултатите ще оправдаят напъните ви.
Вълната от сила, почести и положителни усеща продължава! Докато Марс ви тласка към деяние, вашият шеф Меркурий ви кани да размишлявате. С Меркурий в тригон с Плутон (07.10.) месецът стартира по динамичен и брилянтен метод. Това прави мисленето ви по-проницателно, по-концентрирано, дава разумен взор върху нещата, доста по-остроумни и ярки от нормално ще сте и отворени към опциите, които идват по пътя ви.
Винаги е най-добре да стъпвате леко, с цел да избегнете неверни стъпки. Би било по-добре да оставите нещата да се уредят от единствено себе си и да видите в каква посока ви тласкат събитията и изключително сърцето ви. Но в случай че би трябвало, самоуверено се изправете против проблемите, бъдете по-упорити, борете се за това, в което вярвате. Към края на месеца ще получите оферти, които ще ви оказват помощ да увеличите приходите си.
Ако сте необвързани, не бездействайте, защото планетите благоприятстват любовния ви живот и ви стимулират да намерите индивида, който търсите, изключително през втората половина на месеца. Може да е добър миг да погледнете по друг метод на човек от вашата обществена или професионална среда. Понякога това, което търсим, е тъкмо пред очите ни, само че би трябвало да минем през доста неща, до момента в който го осъзнаем.

Рак - Скъпи Раци, идният месец октомври ще ви донесе смесени усеща и липса на баланс, изключително що се отнася до психическото ви положение. Ще има дни на динамичност и убеденост, когато всичко ще наподобява допустимо и дни, в които ще се почувствате слаби и разочаровани.
Гъвкавостта ще бъде ключът към вашия прогрес. В същото време склонността ви да завършвате нещата ви прави дейни и продуктивни. Късметът ще бъде на ваша страна в професионалния живот. Ще изразходвате доста сила и старания, само че трудностите ще са незначителни и елементарно преодолими. Придвижвате се елементарно към задачата си и имате късмет да материализирате проектите си. Никаква немарливост не трябва да допускате, в случай че желаете да постигнете задачите си. Вашата сила е висока, тъй че няма да имате проблеми да се справите с всичко.
Вашите финанси ще бъдат в положително положение, само че може да се сблъскате с проблеми с ръководството на някои непредвидени разноски. Голяма част от напъните ви са ориентирани към лични/тайни въпроси. Някои може да изпитват бодърствуване, изключително в случай че не си дават опция да се възстановят и в случай че не разрешават на инстинкта си да им служи.
Все още би трябвало да се учите да се свързвате по-добре с другите, само че на равнище продан на хрумвания, най-съкровени мисли, персонални убеждения. Братя и сестри, съседи, близки родственици, другари и сътрудници може да играят по-важна роля от нормално в живота ви. Изглаждайте разликите, като употребявате вашите дипломатически умения. При вас идват свежи познанства и другарства, които доставят наслаждение, ентусиазъм и хрумвания.
Този месец ще благоприятства и любовния ви живот. Ще имате опция да поправите доста неща в връзките си, като по този метод настроението ви ще се усъвършенства. Ако сте почнали връзки, вие към този момент сте подготвени за ново равнище на ангажираност.

Лъв – Скъпи Лъвове, месецът във Везни ви готви доста изненади и приноси, множеството от които за добра идея и най-малко доникъде на октомври ще имате доста благоприятни условия да пътувате, да се срещате с хора, които ще прибавят приятни линии към вашия живот. Сега може да имате потребност да спрете, с цел да преоцените вашите потребности и стремежи.
Намирате се в енергизираща и вдъхновяваща фаза, в която нараства увереността в себе си и осъзнаването на личните си сили. Вашата жизнеспособност и убеденост са високи и в този момент можете да постигнете задачите си с бързи темпове. Избягвайте бързи пари или други схеми за правене на пари. Знаете, че тези способи в никакъв случай не работят по този начин, както се допуска.
Професионалният ви живот ще бъде цялостен с корекции и промени. Вятърът на смяната ще повлияе на работата, давайки ви късмет да изясните нещата и да установите позицията си. Трябва да играете играта вярно и от време на време е най-добре да се придържате към разпоредбите, с цел да не се окажете изложени на риск. Може даже да измененията работната си среда и да получите опция да предприемете нови, по-смели стъпки, които ще ви приближат до фантазиите ви.
Този месец ще бъде динамичен и много под напрежение, в случай че имате връзка или сте женени. Ще би трябвало да се справите с проблеми, които са скрити надълбоко в връзките ви с колегата. Това е доста положително време за изглаждане на затрудненията, които евентуално са зародили във вашите връзки предишния месец. Ако сте необвързани, това е подобаващ миг за основаване на нова връзка. Можете да го извършите, както сметнете за добре, стига да се възползвате от шанса. Оставете зад себе си нещата, които ви нараняват и направете идващите стъпки в живота си. Предстоят приятни изненади.

Дева – Скъпи Деви, този месец кариерата ви ще заема повече място от персоналния ви живот. Кариерата ви ще е преди домашните или прочувствени въпроси. Това не значи, че ще оставите фамилните проблеми висящи, защото фамилията е доста значимо за вас. Този месец усещате креативен поток от сила, който тече през вас и който с малко старания можете да употребявате в своя изгода. Имате цели и поддръжка от влиятелни хора. Работата ви гълтам цялото ви време. Чисто ново предложение за съдействие ще ви накара да се замислите. Не бързайте да го отхвърляте, само че и не го приемайте, без да го проучите.
Може да се наложи да изчакате малко, само че в границите на месеца ще намерите време да приложите дългогодишните си проекти в деяние. Вашите смели дейности ще ви донесат позитивни резултати доста скоро. Поемайте начинания и бъдете самостоятелни и хората към вас ще би трябвало да се приспособят. Вашето отношение ще се отрази на финансовото ви положение.
Както в връзките, партньорствата, по този начин и в кариерата си рискувате да станете жертва на машинация и на процедура колкото по-идилични наподобяват нещата, толкоз повече би трябвало да се тревожите. От друга страна, несъмнено, вие също бихте могли да подведете „ врага “, като му дадете фиктивна „ цел “.
Може да ви е мъчно да си откажете нещо през този месец. Във вас се натрупва избрана решителност да измененията освен живота или събитията си, само че и на процедура да се превърнете в нов облик.
Любовният ви живот ще премине през някои компликации през този месец. До средата на месеца ще имате различия по доста неща. После по-лесно ще стигнете до помирение и съгласие. Ако сте необвързани, можете да превърнете другарството в любовна спекулация.

Везни – Скъпи Везни, в случай че септември се оказа ненапълно непредвидим месец и в прочут смисъл малко под напрежение, то октомври, в противен случай, несъмнено стартира по-спокойно, изключително от прочувствена позиция. Всъщност вашата опора ще бъде Венера, която с топлите си тригони в средата на месеца ще ви помогне да се докоснете до елементарни и познати неща, да подхождате към другите по по-спокоен, палав, изобретателен метод. Ясно е, позитивните преноси ще благоприятстват и сферата на любовта. Опитайте се да изразите желанията си без боязън и вижте какво ще се случи!
Искате и копнеете за някакви резултати в работата, само че желаете да ги постигнете по разнообразни способи. Знаете, че би трябвало да обърнете внимание и на други области от живота. Няма смисъл да се пробвате да се приспособявате към обстановки, които не ви харесват, или да се пробвате да спечелите обществено утвърждение. Движете се съгласно силите си и отлагайте всевъзможни решения, отнасящи се до значими въпроси, в случай че не сте сигурни в решението си.
Месец на доста сила. Чувствате нужда да организирате дома си, нещата си. Няма да имате проблем да предприемете промяна, която усъвършенства личния ви дом.
Вашите интимни моменти се характеризират със пристрастеност и интензивно възприятие, което ви удовлетворява и балансира обстановките. Ако сте необвързани и търсите обич, имате доста шансове да срещнете индивида, който търсите, измежду тези, които флиртуват с вас. Позволете си да плувате в морето от страсти и пристрастеност, оставяйки настрани всички подозрения и задни мисли. Те няма да ви оказват помощ да продължите напред. Може да намерите някой, който сте подготвени да следвате; този човек може да стане ваш нравствен гуру или бизнес наставник. Пригответе се да блеснете като елмаз през този интервал, Везни!

Скорпион - Скъпи Скорпиони, това е благополучен и позитивен месец за вас. Най-големите компликации ще зародят при започване на месеца, което ще докара до известни забавяния и нервност. Не позволявайте това да ви разочарова, тъй като нещата скоро ще се решат и ще можете да продължите напред. Началото на месеца ще бъде интензивно в професионалните ви каузи, носейки малко напрежение и компликации. Може да се наложи да се ангажирате повече, в сравнение с бихте желали.
След средата на месеца изискванията ще бъдат страхотни и ще намерите подобаваща почва за развиване на проектите си. Някои хора в работата ви ще ви предложат скъпа помощ. Това е време да следвате фантазиите и идеалите си и да засадите семе под формата на предпочитание за бъдещето. Ще бъдете по-дружелюбни, по-великодушни, само че и по-екстравагантни. Вероятно ще бъдете по-планирани в дейностите си. Опитайте се да сте по-търпеливи и да се адаптирате в сериозните моменти.
Може да имате проблем със здравето, който още да не знаете, само че добра случайност ще ви го разкрие.
Вие и вашият сътрудник стартирате да се сближавате. Това е страхотна опция да излеете и споделите възприятията си, да запалите още веднъж искрата, която може да е изгаснала и да прекарате известно време дружно. Със Слънцето във Везни и вашия 12-ти безоблачен дом до 23 октомври обаче, скритото, тайното и противозаконното заемат лъвския къс от живота ви. Този месец, изключително в любовния ви живот, някой може да разсъни у вас възприятие, което ще раздвижи хормоните ви и в случай че към този момент имате връзка, ще ви бъде доста мъчно да се контролирате. Необвързаните също ще търсят връзки, а някои напряко няма да се поколебаят да попаднат на „ неразрешени “ места. Внимавайте!

Стрелец – Скъпи Стрелци, през октомври в професионалните ви каузи развиването е позитивно и изискванията са много удобни да предприемете стъпки, които ще са от изгода за вашата кариера. Вашето самочувствие ще се увеличи и ще можете елементарно да разпространявате проектите си.
Отдавна има обстановки, от които страдате и от които като че ли нищо не печелите. Не можете да се надявате, че нещата ще се подобрят в бъдеще. Така че вземете решенията си и действайте като пандизите главите, които имат потребност. Така ще освободите място за нови инициативи.
От дълго време таите в мозъка си хрумвания, които до момента не сте се осмелявали да изразите или към момента са в преждевременна фаза. Сега можете да се възползвате от благосклонността на планетите и да задвижите своето. В работата си би трябвало деликатно да проучите някои оферти, които ще зародят.
За доста Стрелци връзките могат да се окажат много спорни, изключително с най-близките хора: сътрудници, другари, сътрудници. Марс в Близнаци в партньорския ви дом ще ви накара да се изправите пред енергийно въздействие, което може да ви сложи под напън от разнообразни ъгли. Това е ненапълно непредсказуемо въздействие, което евентуално отчасти ще отразява някои от вашите настроения, някои от вашите несигурности. За множеството от вас няма да е елементарно да съвместяват любовта и работата заради вероятни ограничавания или задължения. Тези, които се усещат „ заклещени “ във връзка или в деликатна обстановка с колегата си, може да „ избухнат “ този месец. Трябва да запазите успокоение и преди да вземете каквото и да е решение, деликатно преценете дали то не е резултат от миг на неспокойствие или в действителност е израз на премислено решение, узряло във времето и не търпи отсрочване.

Козирог – Скъпи Козирози, октомври може да е много добър за вас, стига да предприемете верните стъпки. Хубав месец за работата ви. Това е обвързвано с преноса на Марс в Близнаци във вашия шести астрологичен дом. Чудесен месец за правене на бизнес. Ще имате задължения, които от време на време могат да бъдат стресиращи, само че ще имате решимостта да се изправите пред всевъзможни затруднения, в случай че има проблеми. Ще почувствате вътрешна мощ, която ще ви извърши с убеденост във вашите качества и ще ви даде верните „ оръжия “ за вашата борба. Нищо съществено, само че някои обстановки може да не се развият по този начин, както не желаете.
Много от проблемите, които могат да зародят, ще изискват вашето присъединяване, тъй че гледайте на тях като на късмет да докажете качествата си. Ще получите своя момент популярност, само че не без старания. Има хора подготвени да ви оказват помощ, тъй че не им обръщайте тил, пробвайки се да бъдете самостоятелни.
Вашите проекти към този момент могат да бъдат изпълнени или най-малко можете да предприемете някои значими стъпки към тяхното реализиране. Това обаче би трябвало да става методично и в верния миг. Не вземайте прибързани решения или дейности. Ако имате насъбрани задължения, постарайте се да ги разчистите. Опитайте се да разтоварите непотребната сила с малко физическа интензивност, което апропо постоянно е добре!
Работните задължения и потребността от персонално пространство ще ви създадат по-малко налични на прочувствено равнище, в действителност може да почувствате потребност да отделите време единствено за размисъл и отмора. Във ваша поддръжка обаче ще бъде Венера, която ще ви помогне да създадете чисти и приятни моменти с хората, които обичате. В любовния си живот ще си прекарате доста добре. Ежедневието ви до колегата ви ще бъде уравновесено. Ако сте необвързани и си търсите половинка, възползвайте се и не се колебайте да преследвате това, което желаете.

Водолей – Скъпи Водолеи, октомври се чака да донесе на вашия знак разнообразни безредици и прекарвания. Очертава се да е много динамичен, само че ще има удобни обстановки, които ще ви оказват помощ да осъществите това, което се пробвате да извършите. Работете със пристрастеност и методично и вашите старания ще бъдат възнаградени.
След средата на месеца ще има малко повече компликации и ще изискват много старания. Ще би трябвало да контролирате раздразнението си, с цел да избегнете неверни ходове. Като цяло планетарното въздействие благоприятства верните решения, проницателността и прочувствената зрялост.
Предпочитайте занимания, които ще ви оказват помощ да се отпуснете и да изпразните мозъка си от всевъзможен тип проблеми. Използвайте времето си за неща, които ви карат да се чувствате добре и не ви предизвикват стрес. Превърнете в приоритет вашето успокоение.
От интимна позиция елементарно изпускате нервите си и това може да е проблем във връзката. Ако по някаква причина не чувствате персоналната независимост, която жадувате в живота, във връзката ви може да настъпи раздор. Ако не се чувствате добре в даден миг във връзката, в случай че не можете да бъдете себе си, би трябвало да намерите своя баланс и да разберете, че светът не се върти единствено към вас. Вашето предпочитание не постоянно е желанието и на двамата.
Чрез другарства, изключително нови, ще можете да опознаете разнообразни действителности. Ще можете да организирате стимулиращи срещи, да активизирате обществения си живот и да намерите скъпи съдружници. Първата десетдневка от месеца е добра за проучване и изпробване с нови сантиментални хоризонти, евентуално ще преживеете голям брой прекарвания. Не е изключено обаче нещо незадълбочено да се трансформира в нещо по-сериозно, всичко зависи от това какъв брой сърце сте решили да вложите и качеството на връзката, която желаете да поддържате.

Риби – Скъпи Риби, може да почувствате възходящо неспокойствие през октомври. Заради Юпитер в Овен бихте забързали процесите. Не разбирате за какво триумфът към момента не идва. Продължавате да влагате сила, само че не виждате резултата. Една от аргументите за това може да е, че Юпитер към момента е назадничав, т.е. се отдръпва. Толкова доста, че на 28-и ще се реалокира назад във вашия знак. Един тип отплата за вас: могат да се осъществят неща, които не са били вероятни преди. Но не трябва да разчитате на това…
Доволни ли сте от това, което вършиме? Ако сте изгубили мотивация или не сте изцяло уверени в избора на кариера/работа, в този момент е моментът да помислите. Въпреки това, преди да извършите избор, е значимо да се изясните в себе си. Помислете за нови насоки, които биха могли да оказват помощ на вероятностите ви за работа. Вие сте много уравновесени с парите си, само че може би обмисляте да се впуснете в световно търсене на тяхното значение.
Промените във времето могат да повлияят на вашето здраве. От психическа позиция е допустимо да се чувствате уплашени или смутени от нещо, което не знаете тъкмо какво е. Балансирайте прочувствената и умствената си страна, с цел да имате първокласен живот. Опитайте да ходите постоянно на разходка до паркове, гори и водоизточници.
Търсите нещо друго, което разсънва нови чувства. Създавайте контакти, общувайте, търсете запознанства, хрумвания, вдъхновявайте се и вдъхновявайте другите. Използвайте силата си, с цел да намерите способи да изразите себе си. Ако можете, включете се в обществени и благотворителни планове, дарявайки част от силата си и обединявайки хората за алтруистични цели, помагайки на по-малко щастливите.
Може би към момента сте малко срамежливи, само че няма да останете незабелязани от тези, които в действителност се възхищават на някаква искра във вас. Ако си търсите нова връзка, може да имате шанс. Най-добрият ви вид е да излизате и да посетите колкото се може повече събития. Смелостта ви ще бъде възнаградена.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР