ова са най-големите молове в света в класация за 2020г.:Iran

...
ова са най-големите молове в света в класация за 2020г.:Iran
Коментари Харесай

Най-големите молове в света за 2020г.

ова са най-големите молове в света в ранглиста за 2020г.:

Iran Mall

Към 2020 година най-големият мол в света е солидният Iran Mall. Разположена в северозападната част на Техеран, тази голяма конструкция обгръща обща повърхност от към 1 950 964 квадратни метра.

Това е търговски, културен и обществен център, който включва търговски площи, културни уреди, зони за отдих, хотел и паркинг. Покривът на мола служи като състезателен комплекс. Освен това има тенис корт, плувен басейн и даже пързалка.
 Iran Mall
Mall of Istanbul

Обхваща над 650 321 квадратни метра пространство. Освен нормалните благоприятни условия за извършване на покупки, разполага с великански тематичен парк - първия по рода си в Турция.

Има над 300 магазини, доста от които са на водещи международни марки. Разполага с няколко центъра за представления, гурме център и просторен търговски център. Той е и дом на най-големия киноцентър в Турция с 12 кинозали, предлагащи 3050 места.
 Mall of Istanbul
CentralPlaza WestGate

Най-големият мол в Тайланд е CentralPlaza WestGate, ситуиран в предградие на столицата Банкок. Разполага с над 548 128 квадратни метра повърхност, формирана от няколко етажа.

Той се смята за Super Regional Mall в Югоизточна Азия и е издигнат като част от напъните за преобразяване на Тайланд в преуспяващ районен център за извършване на покупки. В него има над 500 тайландски и интернационалните марки, както и над 200 ресторанта.

CentralWorld

Голям съвсем колкото CentralPlaza WestGate, комерсиалният център CentralWorld Mall е ситуиран в столицата на Тайланд - Банкок. Един от най-големите търговски комплекси в района, CentralWorld Mall включва 500 магазина, 100 ресторанта и кафенета и 15 кина.

Разполага с детска зона, образователен център и два универсални магазина. Той също по този начин има своя лична ледена пързалка.

SM Tianjin

Гигантският мол ситуиран в Китай е SM City Tianjin. Той се простира на малко над 557 418 квадратни метра. В него се обитават над 2500 магазина, разпръснати из големия комплекс.

Състои се от пет разнообразни здания, всяка от които е кръстена на петте обичайни китайски детайла - Земя, Огън, Вода, Метал и Дърво. Отваря порти през 2016 година в оживената икономическа зона на летище Тиендзин.
 Tianjin, China
Още забавни видеа вижте в канала на Vbox7
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР