Отзовахме се на тази среща, защото когато има важни неща,

...
Отзовахме се на тази среща, защото когато има важни неща,
Коментари Харесай

Премиерът Денков: Институциите трябва да са заедно при решаването на важните задачи

Отзовахме се на тази среща, тъй като когато има значими неща, институциите би трябвало да работят дружно. В полемиката през днешния ден се очерта, че във връзка с належащите проблеми, държавното управление е свършило огромна част от дилемите и това е резултат от дейни старания. Това съобщи министър-председателят акад. след края на Консултативната среща, инициирана от президента Радев, съобщи кореспондент на Novini.bg.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 235
" Кризите не започнаха от това, което се случва в Израел през днешния ден. Те не престават от година и половина. Всички закани изискваха общи старания ", добави министър председателят. Денков сподели още, че ще употребяват оптимално експертизата в президентството, главно във връзка с защитата.

Той дефинира диалога през днешния ден като градивен, а в него за в бъдеще би трябвало да се включат и партиите, които поддържат държавното управление. " Аз ще направя всичко допустимо почналият диалог тук да продължи и в Народно събрание ", увери той.

" На диалозите се очерта още, че има отсрочени проблеми от 10-15 година, които изискват решение. Това което се разбрахме е, че ще продължим напред освен да дефинираме проблемите, а и да търсим дружно решения. Каквото и да вършим главната тежест ще легне върху държавното управление и ще разчитаме на поддръжка от партиите в Народно събрание ", акцентира акад. Денков.

" Причината за срещата е ясното осъзнаване, че би трябвало да работим дружно, с цел да създадем по-малко рискова и по-безопасна ", сподели още той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР