Отворено писмо от Младежкото обединение в БСП Г-н Борисов, 55

...
Отворено писмо от Младежкото обединение в БСП Г-н Борисов, 55
Коментари Харесай

Младите в БСП: Целият политически път на политик от ГЕРБ е изобразен в една торта

Отворено писмо от Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия

Г-н Борисов,

55 е златна възраст. Все още в силите си, мъжът се радва на добитата житейска мъдрост и плодовете на труда си.

Предполага се, че дружно с това е развил и сериозен набор от добродетели, които да завещае на младите- като героизъм, честност, храброст, примирение, състрадателност.

Ако не ги е развил до 55 (хора разни), вие най-малко знаете - би трябвало да има обикновени качества- като добър усет, сдържаност, трезва самокритика.Обикновено рожденият ден е време за разбор на всичко, което е минало, което си претърпял и всичко което си пожелаваш за в бъдеще.

В този подтекст, с интерес видяхме фотографията от рождения ден на господин Станков. Тя споделя всичко. Погледнете тортата, господин Борисов. С Вашето интензивно подпомагане по този начин наподобява към този момент българската политическа фантазия.

Парламентарният звънец е върхът на политическия блян - въпреки всичко сме парламентарна република, само че до него се стига към този момент не с политически качества, а с пари. Пари, с които можеш да си платиш акцията.

Не инцидентно 500-евровота банкнота е основата на тортата. Пачките евро са безусловно задоволителни да получиш депутатска карта, да се изкажеш на трибуната и оттова да докоснеш парламентарния звънец.

Всъщност, целият политически път на политик от ГЕРБ е изобразен в една торта.

Ние не помним тези времена, само че Вие, господин Борисов, би трябвало да си ги спомняте, тъй като инцидентно или по-скоро не, с Вас се свързва въвеждането на този жанр и в българската политика. Така че- не се учудваме, когато депутатите се пробват да подражават на водача си...

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР