Отвличан ли е бил Джон Ленън от извънземни?Английският музикант Джон

...
Отвличан ли е бил Джон Ленън от извънземни?Английският музикант Джон
Коментари Харесай

Отвличан ли е бил Джон Ленън от извънземни?

Отвличан ли е бил Джон Ленън от извънземни?Английският музикант Джон Ленън (John Lennon) твърдял, че още през детството си е бил в контакт с извънземни и няколко пъти е бил отвличан от тях (HiddenTruth.site).Тази сензационна вест за уфолозите е споделена от Мей Панг (Mei Pang) пред публицисти от английския таблоид Дъ Сън (The Sun). Мей е някогашна другарка, персонален помощник и координатор на именитата рок група Бийтълс (The Beatles).
 Мей Панг и Джон Ленън
Мей Панг и Джон ЛенънДжон и Мей имат връзка от осемнадесет месеца. През това време, музикантът й разкрива тайната на взаимоотношението си с извънземните. Според дамата, Ленън бил безусловно захласнат от неидентифицирани летящи обекти и извънземни форми на живот.Но, той пазел тези свои ползи в загадка от обществеността, тъй като ги считал за доста персонални.Според Панг, Ленън й споделил, че от най-ранните си години се чувствал специфичен, тъй като бил отвличан няколко пъти от „ зелени човечета “ и неведнъж е виждал техните междугалактически кораби.
Тя също споделя, че на 23 август 1974 година е видяла НЛО със личните си очи, когато стоели с Джон на балкона на дома му в Ливърпул. Може да се означи, че в този ден, други хора, живеещи на северозападното крайбрежие на Англия, също виждат неидентифициран летящ обект.Появата на „ летящата паница “ била в действителност шокираща за момичето, само че Джон изглеждал извънредно спокоен, като че ли сходни събития били нормален табиет за него.Доказателства за вярата на Ленън в извънземни цивилизации са намирани и по-рано. Например, през 1984 година, той пуска песента „ Никой не ми сподели “, в чийто текст се чува: „ Над Ню Йорк има НЛО и не съм прекомерно сюрпризиран. “.Четете още: В една от сериите на „ Живите мъртви “ се появява НЛО (видео)През 2018 година, английският уфолог Рус Келът (Russ Kellett) купува от частен колекционер рядка схема върху хартия, нарисувана персонално от ръката на най-известния от „ бийтълсите “.

 Рус Келът
Рус КелътНа тази шаблонизирана илюстрация се виждат няколко къщи, Бруклинския мост, самия музикант, жена до него, както и „ летяща паница “.

 Рисунката, закупена от Рус Келът, която съгласно него е схема на Джон Ленън за срещата му с НЛО
Рисунката, закупена от Рус Келът, която съгласно него е схема на Джон Ленън за срещата му с НЛО„ Бели светлини, червени светлини “ е написал артиста в профил на извънземния транспортен съд. Това е доста постоянно срещано изложение на НЛО. Такива обекти се срещат в съвсем всички краища на Земята.Илюзионистът Ури Гелър (Uri Geller) няколко пъти се срещал с Джон, когато живеел в Съединени американски щати. Според него, Ленън му разказал, че в Ню Йорк се е срещал с инсектоидни извънземни, които приличали на големи бръмбари.

 Джон Ленън и Ури Гелър
Джон Ленън и Ури ГелърГледайте видеото.
Една нощ, артистът спял със брачната половинка си Йоко Оно (Yoko Ono) и внезапно на прозореца се появила мистериозна светлина. Джон отворил входната врата и видял четири високи същества, представляващи кръстоска сред хора и бръмбари.Ленън споделил на Гелър:„ Направиха ми нещо … Не знам какво, само че от този момент чувствам смяната. Това не беше сън и по това време към този момент не одобрявах халюциногени. Исках да се отърва от наличието на тези същества, само че бях неподвижен и даже не можех да вдишвам.
Това продължи към минута, след което те просто изчезнаха и аз се върнах в леглото си. Спах през целия идващ ден. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР