Оттук нататък ще гледаме с високо вдигната глава, защото нашата

...
Оттук нататък ще гледаме с високо вдигната глава, защото нашата
Коментари Харесай

Александър Сиди: Оттук нататък ще гледаме с високо вдигната глава

Оттук нататък ще гледаме с високо вдигната глава, тъй като нашата работа беше оценена от българските жители. Това сподели Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация, които все още получават 8,06% на европейските избори.

„ Не слагаме условия на масата. Никога не сме били в позиция, в която да слагаме условия. Успяхме в годините да преглътнем своето его. Само когато някой интензивно нападна съответно Вътрешна македонска революционна организация или негови представители, единствено тогава се задействат защитните ни механизми. Когато работим в партньорски, съдружни връзки, е добре егото да бъде по-малко. Надявам се, че нашите сътрудници ще го схванат. Нека те първо да създадат своя разбор. Ние неведнъж предлагахме да играем дружно. Със сигурност в случай че бяхме го създали, в този момент щяхме да бъдем трета политическа мощ “, разяснява той пред БНР.

За нашите симпатизанти явяването на Вътрешна македонска революционна организация независимо на изборите беше най-хубавото, счита Сиди и добави: „ Това е нашият най-сериозен триумф на нашата партия. Ангел Джамбазки не е някой, който сме намерили на кастинг, а той е построена фигура на Вътрешна македонска революционна организация, в никакъв случай не е сменял партията. Това е оценка и за работата на Вътрешна македонска революционна организация в Екологичен потенциал в лицето на Джамбазки “.

Сиди не чака верен разбор от другите партии в дребната коалиция: „ Аз персонално не бих ги търсил. Смятам, че те имат какво да кажат. Не сме злопаметни. Надявам се, че ще успеем да седнем и да се разберем. Оттук нататък би трябвало да спрем политическото опълчване и да продължим да работим в името на България “.

„ В тази акция бяхме извънредно толерантни и правилни към съперници и сътрудници в ръководството. За страдание, не получихме същото. Въпреки всички офанзиви против нас, доказахме, че можем да работим интензивно и да покажем, че когато 5 години си правил нещо, хората го схващат. Ангел Джамбазки в действителност се трансформира в знак на евродепутат. Това сподели на тези избори, че сме работили вярно в годините “, сподели още Александър Сиди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР