Двама криминално проявени мъже са били арестувани по време на

...
Двама криминално проявени мъже са били арестувани по време на
Коментари Харесай

Спецакция в София срещу наркоразпространението: Двама са задържани

Двама престъпно проявени мъже са били задържани по време на спецакция за противопоставяне на закононарушения с наркотични субстанции. Тя е била подхваната през вчерашния ден на територията на столицата .

В хода на осъществените дейности, към 16:00 часа , в региона на ул. „ Владайска “ чиновници на Четвърто Районно ръководство са задържали 19-годишен , прочут на полицията за владеене на опиати. При осъществения персонален обиск и последвали процесуално-следствени дейности в населявания от него дом униформените иззели таблетки екстази , марихуана и сумата от 16 000 лв. .

Час по-късно на ул. „ Едисон “ чиновници на Първо Районно ръководство са арестували и 47-годишен мъж , престъпно проявен . Последвали процесуални дейности в жилището му, където полицейските чиновници открили, че една от стаите била напълно оборудвана и обособена за наркооранжерия . От помещението са били конфискувани голям брой саксии с растения от рода на конопа , буркан със суха растителна маса, както и съответните осветителни тела , въздуховоди, термометри, вентилатори, електрически трансформатори и алуминиево фолио. Резултатът от назначената експертна информация посочил, че тревистата маса е марихуана с тегло 35.01 грама .

След отчет на материалите в Софийска градска прокуратура двамата арестувани са привлечени като обвинени по член 354А, наложена им е мярка за неотклонение „ парична гаранция “.

От през днешния ден Районното ръководство в Панагюрище е с нов шеф

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР