Отцепниците от ИТН влизат в листите на Продължаваме промяната. В

...
Отцепниците от ИТН влизат в листите на Продължаваме промяната. В
Коментари Харесай

Радостин Василев скача на Дончев. Отцепниците от ИТН в листите на Петков

Отцепниците от Има Такъв Народ влизат в листите на „ Продължаваме промяната ”. В момента се водят диалозите за точните места в описите. Това удостовери някогашният състезателен министър Радостин Василев. Той ще бъде лидер на Политическа партия в Габрово, където ще влезе в преден конфликт с острието на ГЕРБ Томислав Дончев, научи „ Стандарт ”.

“В момента водим диалози с управлението на “Продължаваме смяната ”. Аз и сътрудниците, които са част от Гражданското придвижване, което е в развой на регистрация и напълно скоро ще бъде реалност, вероятно ще участваме дружно на изборите. Водят се диалози и с Политическа партия, въпреки всичко те имат групови органи на ръководство и там решенията не се вземат еднолично. В идващите дни, когато има нещо дефинитивно, ние ще го обявим дружно с „ Промяната ”. Възможно е други сътрудници, които са в Гражданското придвижване да се появят в листите на Политическа партия ”, сподели Василев в изявление за бТВ.

Смятам, че Политическа партия ще завоюват изборите, макар социологическите проучвания. Те направиха за първи път от 30-години смяната, сподели още Василев. И изцяло зачерта остарялата си партия. Има Такъв Народ е част от политическата история, след множеството изменничества те няма да е появят повече. Доверието към този момент е изгубено. Надявам се да не се появят повече, добави Василев.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР