Оценката за всеки политик и партията я дават хората. На

...
Оценката за всеки политик и партията я дават хората. На
Коментари Харесай

Пеевски към ПП-ДБ за Денков: Той не знае какво прави

" Оценката за всеки политик и партията я дават хората. На предходните избори хората дадоха ясна оценка, че Движение за права и свободи е втора в страната. ПП-ДБ и другите партии отидоха на четвърто място. От тук нататък ме интересува единствено оценката на хората ". Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски в коридорите на Народно събрание, написа БГНЕС.

Пеевски разяснява, че Денков си отива след три месеца и тематиката е завършена.

" Виждаме, че батковците му от Политическа партия го пазят - Кирил Петков и Асен Василев. Да заемат почтено премиерското място. Защо са пратили това момченце да си играе в този кабинет, което немирно и с играчките не знае какво да прави, той не знае по какъв начин да ръководи ", акцентира депутатът от Движение за права и свободи. Той разяснява, че в страната към момента няма електричество. " Пълен неуспех ", безапелационен е Пеевски. Председателят на ПГ на Движение за права и свободи посочи, че свалянето на Денков зависи от ГЕРБ.

" Те са в коалиция, ние единствено поддържаме политики, в никакъв случай не сме подкрепили Денков в целокупност ", добави Делян Пеевски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР