Оценката за Вашата работа е тази, която ще дадат гражданите,

...
Оценката за Вашата работа е тази, която ще дадат гражданите,
Коментари Харесай

Премиерът към МВР: Работете за хората, не за политиците

Оценката за Вашата работа е тази, която ще дадат жителите, не политиците. Това съобщи служебният министър председател Стефан Янев на национално заседание на управителния състав на Министерство на вътрешните работи. То се се организира в постройката на Главна дирекция „ Национална полиция “. Янев бе посетител на форма. Той акцентира, че упованията към чиновниците на Министерство на вътрешните работи са огромни – за дейно противопоставяне на стандартната и на всички аспекти на проведената престъпност.

„ Успоредно с това, моментът е подобен, че подготовката и провеждането на почтени и транспарантни парламентарни избори, са във фокуса на вниманието. От Вас се желае преданост към Закона, към хората, към публичния интерес ", съобщи министър-председателят.

Министър Бойко Рашков показа пред участниците в националното заседание управителния състав на министерството, структуриран от потвърдени експерти – тримата заместник-министри Енчо Мирчев, Емил Ганчев и Венцислав Катинов и изпълняващия длъжността основен секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Стоян Темелакиев.

Приоритетната ни задача е да работим усилено  по отношение на подготовката и провеждането на почтени избори, акцентира вътрешният министър. Той уточни, че управлението на министерството е упълномощило тази организация на Оперативния щаб за съгласуваност на активността на Министерство на вътрешните работи, който се оглавява от основен комисар Темелакиев. Успоредно с това обаче, не би трябвало да бъдат загърбени и всички настоящи задания на министерството.

„ Законът изисква от нас да пазим информацията от оперативните каузи, длъжни сме да пазим тайните на ведомството и респективно - на страната. Искам Министерството на вътрешните работи да застане на мястото си, да работи на страната на Закона, на страната и на народа ни ", изрично съобщи министър Бойко Рашков.

В рамките на съвещанието основен комисар Стоян Темелакиев срещна управителния състав с организацията в активността на Министерство на вътрешните работи при подготовката и провеждането на изборите за Народно заседание. Главен комисар Тодор Гребенаров, шеф на ГДЖСОБТ, очерта стъпките в процеса на съпровода и защитата на изборните материали и на профилираните устройства за електронно машинно гласоподаване. Темата за организацията в активността на Министерство на вътрешните работи по противопоставяне на закононарушенията срещу политическите права на жителите в процеса на подготовката и провеждането на изборите, бе сложена на обсъждане от заместник-министрите и от шефа на Групово дело „ Национална полиция “ основен комисар Станимир Станев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР