Отрезвяващо проучване показва, че по-голямата част от британците смятат, че

...
Отрезвяващо проучване показва, че по-голямата част от британците смятат, че
Коментари Харесай

Британците: Хари и Меган не заслужават титли

Отрезвяващо изследване демонстрира, че по-голямата част от британците считат, че принц Хари и Меган Маркъл са подвели кралицата след изявлението с Опра Уинфри, излъчено в понеделник.

Повечето от интервюираните приканиха херцозите от Съсекс да бъдат лишени от купите си. Много хора не имат вяра на изказванието на Меган за расизъм против неназован член на кралското семейство, написа Дейли мейл. Онлайн анкетата е направена по поръчка на медията.

Според допитването, изявлението е блъснало монархията, даже и  персоналната известност на кралицата, въпреки и не толкоз, колкото тази на Хари и принц Чарлз .

Само един на  трима счита медийната изява за вярна, като това мнение нараства за половина интервюирани на възраст сред 18 и 44 години.

Повечето хора считат, че Хари и Меган отдават приоритет на вниманието на медиите пред отговорностите си, сочат заключенията от онлайн анкетата.

Резултатите разкриват разделяне сред по-възрастни и по-млади британци - като последните постоянно са по-склонни да одобряват изказванията на Хари и Меган. 

На върпос дали имат вяра на Хари и Меган или на кралицата и кралското семейство, 52% от по-младите хора са избрали Съсекс. Сред тези на 45 и повече години, 50 % са декларирали, че са за кралицата и нейното семейство. Във всички възрасти множеството имат вяра на кралицата.

С изключение на херцога на Единбург и херцогинята на Корнуол, всички възрастни членове на фамилията са претърпели спад в персоналната си известност след излъчването на изявлението на Опра. 

Анкетираните от всички възрасти са на мнение, че в този момент двете страни би трябвало да заровят брадвата и да спрат да водят война. На въпроса за какво Хари и Меган се реалокираха в Америка, най-голямата част обявиха, че " те желаят преимуществата на кралския живот, само че не и отговорностите ".

Мнозинството (54 процента) декларират, че двойката е избрала „ неверното време “ за изявлението, защото херцогът на Единбург - принц Филип, към момента се възвръща от сърдечна интервенция в болница.

Обществеността не поддържа изказванието на Съсекс, че са получили отрицателно медийно отразяване от сватбения им ден до заминаването им предходната година. 35% са на мнение, че отразяването е съответно, а 8% считат, че  е прекомерно удобно. Само 36 на 100 го намират за неподходящо.

Помолени да отбележат  страстите си от изявлението, те най-често са отчаяние (41%) и яд (25%).

Проучването е направено измежду повече от 1000 пълнолетни. 

 Меган и Хари упрекнаха неназован член на кралското семейство в расизъм по време на изявлението си с Опра Уинфри, само че повече интервюирани хора не имаха вяра на изказванията на Меган, в сравнение с й имаха вяра
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР