Отново насилие в училище. Клип с бой между ученички в

...
Отново насилие в училище. Клип с бой между ученички в
Коментари Харесай

Учител се включи в бой между ученички в Ловеч

Отново принуждение в учебно заведение. Клип с пердах сред ученички в Ловеч беше публикуван в обществените мрежи. Инцидентът се е случил в една от класните стаи на учебното заведение, в наличието на възпитаници, само че и на преподаватели. Ние когато се бяхме сбили, пристигна господина и ме постановяваше по главата. Това сподели във включване в утринния блок на БТВ „ Тази заран " едно от девойките, взели участие в сбиването. Тя разяснява, че не е пуснала другото момиче, тъй като до момента в който двете девойки са се държали една друга, в това време пристигналият да ги разтървава преподавател, я налагал и тя не знаела кого в действителност държи.
Разбрах, че щерка ми е бита, когато тя се прибра петък следобяд. Това сподели от своя страна майката на другото момиче, взели участие в сбиването. Тя разяснява, че господинът, който се е намесил да разтървава децата, не е трябвало да употребява юмруци и да ги бие, а е трябвало да откри по-нормален метод.
Аз знам, че детето ми се е намесило в кавга апропо момиче и трето дете, което моето дете е защитило и от там потегля побоя. Това сподели от своя страна майката на второто момиче, взело участие в багра. Пак споделям, зад учителя съм - детето ми е било мъчено с минути, за косата дърпано и това е било финален излаз от обстановката, сподели тя.
Още през вчерашния ден, когато се срещнах с видеоклипчето, извиках родителите на двете деца, срещнахме се, разговаряхме. Едното от двете деца е по-проблемно, само че се стараем с упорита работа на психолог и педагогичен консултант, с цел да може експанзията му да бъде овладяна. Това сподели от своя страна шефът на учебно заведение „ Св.Св. Кирил и Методий " Валя Тодорова. Тя разяснява, че в учебното заведение има видеонаблюдение в коридорите и в двора, само че не и в класните стаи. Тодорова означи, че държанието на намесилия се преподавател е неприемливо. Да, той се е намесил, с цел да предотврати нещо по-сериозно, само че метода по който го е направил, е неприемлив, посочи тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР