Отново има напрежение между граждани и охрана на частен имот

...
Отново има напрежение между граждани и охрана на частен имот
Коментари Харесай

Голяма купчина пръст на пътя за плажа е поводът за поредно напрежение на "Корал"

Отново има напрежение сред жители и защита на частен парцел на плаж " Корал ". Причината е ограничният достъп до екологичния плаж и ограничаването да къмпингуват жители. Поводът този път е изсипана огромна купчина с пръст на пътя за достъп. Снимка на пръстта на пътя се популяризира в обществената мрежа от съдружие " Да запазим Корал ".

Все още не е открито кой е изсипал земната маса на пътя за плажа.

Преди ден от районното министерство са създали " неочаквана инспекция на място ", отпред със заместник-министъра Валентин Йовев, само че резултатите не бяха огласени. Вместо това те ще бъдат систематизирани в отчет до министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, се споделя в известие на уеб страницата на министерството.

От община Царево разясняват в репортаж на място на БиТиВи, че пътят не е общински, а представителите на компанията, заградила терените, не знаят.

Според охранителите хората, които плажуват на Корал, отстраняват коловете на оградата, с цел да могат да влизат с колите си по-близо до линията.

Летовниците и плажуващите се оплакват, че методът към плажа е стеснен от всички страни. " Допускам, че е допустимо самата защита да си вади коловете, тъй като коловете са откраднати, само че по тази причина ни набеждават нас, хората, които посещаваме плажа ", сподели Атанас Русев от съдружие " Да запазим Корал ".

Къмпингарите се готвят за огромен митинг при започване на юли.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР